Pupil van de Week: Milan ter Haar genoot!

Afgelopen zondag was Milan ter Haar de Pupil van de week. Hij stuurde onderstaand verslag:

Na de wedstrijd: Vandaag was ik pupil van de week. Ik mocht mee luisteren naar de voorbespreking en daarna gingen we naar de kleedkamer. Toen iedereen het Rohda tenue aan had, deden we de warming up. Daarna gingen we naar beneden waar we in de rij stonden met m’n team genoten, ik mocht met de scheidsrechter mee het veld op lopen. Daar mocht ik de bal van de pilaar afpakken. Ik mocht met de bal naar de goal lopen om op het goal te schieten, en ik scoorde! Tijdens de wedstrijd mocht ik in de dug-out zitten het was een spannende wedstrijd. In de rust mochten we latje trap doen, ik zelf raakte de lat 3 keer. Toen dat klaar was gingen we met het hele team patat eten. Daarna ging ik weer terug naar de dug-out om de 2e helft af te kijken. Uiteindelijk werd het 1-1 jammer zeg! Na de wedstrijd kreeg ik een hele mooie bal. Ik vond het hééééééél leuk vandaag , ik zou het niet weigeren om nog een keer pupil van de week te zijn! Groeten, Milan ter Haar

Voor de wedstrijd: Ik vind het erg leuk om pupil van de week te zijn. Mijn naam is Milan ter Haar. Ik ben 9 jaar en zit in groep 6 op de Korenbloem in Raalte. Ik voetbal 4 jaar jaar bij Rohda Raalte en speel in Rohda Raalte JO10-2 meestal linkshalf.

Mijn favoriete club is Ajax omdat ze goed kunnen voetballen. Mijn favoriete speler is Neymar. Ik was een keer in Portugal op vakantie en toen was Klaas-Jan Huntelaar onze buurman. Maar ik was toen nog erg klein.

Andere hobby’s van mij zijn drummen en skiën.