Nieuws

Geweldige opbrengst Salland Clubactie

Eind vorig jaar hebben wij als Rohda Raalte, net als een tachtigtal andere verenigingen uit Salland, mee gedaan met de Salland Clubactie van Salland Verzekeringen uit Deventer. Door de scherpe premiestelling van de basisverzekering was overstappen van zorgverzekering naar Salland Verzekeringen dit jaar zeer aantrekkelijk.

Ieder lid die zou overstappen leverde onze clubkas daarbij €50,- op en ieder lid die zijn verzekering aanhield binnen het Rohda Raalte-collectief leverde ook nog eens € 10,- op. Een mooie win-win situatie dus. Helemaal nu vandaag bekend is geworden dat Rohda Raalte uiteindelijk de club is geworden die de meeste overstappers heeft opgeleverd!

Veel leden van Rohda Raalte hebben door de overstap op jaarbasis tot wel een paar honderd euro weten te besparen. En daarnaast is de clubkas flink gespekt want als klap op de vuurpijl kwam een afvaardiging van Salland Verzekeringen vandaag een cheque van maar liefst € 2.260,- overhandigen aan Martijn Smit als voorzitter van het Sponsorteam. Een fantastisch bedrag. Rohda Raalte dankt alle leden die hieraan hebben meegeholpen.

Voor jou geselecteerd

Naar boven