Nieuws

Voorbeschouwing kraker Rohda Raalte – Longa’30

Aanstaande zondag staat de kraker in de 1e Klasse E op het programma. In Raalte ontvangt Rohda Raalte het Lichtenvoordse Longa’30, momenteel de koploper. Is het er op of er onder voor Rohda Raalte?

Voorbeschouwing ROHDA Raalte TV:

Gezien de stand in de 2e periode, moet Rohda Raalte winnen, anders wordt de achterstand op Longa’30 zes verliespunten. Ook in de reguliere stand is het zeer wenselijk dat de drie punten in Raalte blijven. Rohda Raalte heeft momenteel vier verliespunten meer dan Longa’30. Het is dus een echte ‘zes-punten wedstrijd’.

Destijds in het begin van het seizoen was Rohda Raalte nog niet helemaal compleet en had het eigenlijk niet hoeven te verliezen in Lichtenvoorde. Nu vier maanden verder is op Fabian Put na, iedereen fit en zal trainer Frank Tempelman zijn sterkst mogelijke elftal opstellen, dat voor de winterstop een goede reeks gemaakt had. Longa’30, dat onder leiding staat van Erik Zandstra, geen onbekende (hij liep destijds stage bij Rohda Raalte voor zijn TC1 cursus), zal niet willen verliezen en zal waarschijnlijk tevreden zijn met een punt. We gaan het zien aanstaande zondag.

We hopen natuurlijk dat vele supporters de Rood-Gelen zullen komen aanmoedigen! Longa’30 komt met in ieder geval 1 supportersbus vol aanhangers.

De wedstrijd op Sportpark Tijenraan vangt aanstaande zondag aan om 14:00 uur en staat onder leiding van Dhr. Broekman uit Beilen. Hij wordt geassisteerd door Dhr. Brondijk en Dhr. Heins. KOMT ALLEN!

Pupil van de week: Milan ter Haar (Rohda Raalte JO10-2)
Parade en latjetrap team: Rohda Raalte JO10-2
Sponsor wedstrijdbalVishandel Bomers Lichtenvoorde

Resultaten van de laatste 5 ontmoetingen in Raalte:

Datum Uitslag Doelpuntenmakers Rohda Raalte
17-04-2017 2-3 Ogúzhan Sahin & Ronald Gomez
26-05-2016 3-1 Saba Gwedelidze (2x) & Björn Zwikker
15-12-2013 2-2 Jordi Lemmens & Boy Boeloerditi
30-03-2013 3-0 Rick Vleems (2x) & Rik-Jan de Groot
22-01-2012 3-0 Emir Balavac (2x) & Melvin Velthuis

Voor jou geselecteerd

Naar boven