Nieuws

Wees zuinig met onze materialen!

Op dit moment liggen een aantal pupillen goaltjes aan de ketting. De reden hiervan is dat veel goaltjes na afloop van de trainingen en/of wedstrijden niet op de afgesproken plaatsen teruggezet worden of werden. Het bestuur is van mening dat alle beschikbare goaltjes vrij gebruikt moeten kunnen worden en zal de ketting binnenkort laten verwijderen.

Daar tegenover staat dat wij de teams nadrukkelijk verzoeken zich aan onderstaande spelregels te houden. Spelregels voor gebruik en terugzetten van verplaatsbare goals:

Maandag t/m vrijdag:
Veld 1, 4, 5:

Wedstrijd goals en kleine goals in overleg doorgeven aan het team , dat na jou traint of anders terugzetten op de bestemde stallingplek. Na de laatste training alles opruimen.

De 1 bij 3 meter F league goals terugzetten op opstelplaats tussen SCAS gebouw en hoofdveld. A

Alleen op vrijdag:
De wedstrijd goals op veld 4 en 5 mogen blijven staan.

Veld 6:
IJzeren goals terugrijden naar zijkant veld of overdragen aan team dat na jou traint en na de laatste training verrijden naar de zijkant

Zaterdag:
Veld 4 en 5:

Kijk goed op het wedstrijdschema of je de laatste wedstrijd speelt bij half veld competitie. Mocht dit zo zijn, dan wedstrijdgoals naar de bestemde stallingplek brengen s.v.p.

Namens het bestuur,
Rien van der Hooft

Voor jou geselecteerd

Naar boven