Nieuws

De grote Rohda Raalte Loterij – Samen bouwen aan Rohda Raalte

Tijdens de Korbeld Rohdadag zal dit jaar weer de bekendmaking van de prijzen van de Grote Rohda Raalte Loterij plaatsvinden. Vorig jaar bleek dit een groot succes. Een initiatief vanuit Rohda Raalte met als doel een steentje bij te dragen aan de ‘Vernieuwbouw’ van Rohda Raalte. Een samenwerking van sponsoren, leden van de jeugd en de senioren. Samen bouwen aan Rohda Raalte!

Vorig jaar was het al een groot succes, de Grote Rohda Raalte Loterij. Een voetbalreis als grote hoofdprijs, een weekend weg of een waardebon. Dit is een kleine greep uit de mooie prijzen. Dankzij tientallen regionale sponsoren heeft Rohda Raalte prachtige prijzen kunnen verloten tijdens de Grote Rohda Raalte Loterij. De aantrekkelijke, door sponsoren beschikbaar gestelde, prijzen zorgde voor een vlotte lotenverkoop en tientallen gelukkige winnaars. Naast de sponsoren hebben de leden alles op alles gezet op de loten te slijten aan vrienden, familie en collega’s. Een mooi voorbeeld van samen bouwen aan Rohda Raalte.

Door de geluiden die wij opvingen van winnaars en leden binnen de club, is het tijd voor een tweede ronde. In het weekend van 24 en 25 maart zullen alle leden (zowel jeugd als de senioren) een lotenboekje op naam ontvangen. De vraag vanuit Rohda Raalte is om hier samen weer een succes van te maken. Hierbij wil Rohda Raalte graag weer een beroep doen op alle leden door de vraag te stellen om deze loten te verkopen. Bel eens aan bij de buren, neem de loten mee tijdens de koffiepauze op het werk, pak verjaardagen van familieleden mee, tijdens de paasmaaltijd, kortom: doe je best en denk in kansen! Voor de één zal het makkelijker zijn om loten te verkopen dan voor de ander. Maar wanneer wij allen ons best doen zal dit weer een prachtig resultaat opleveren.

Het doel van de inkomsten van de De Grote Rohda Raalte Loterij is duidelijk. Het is één van de belangrijkste financiële pijlers waarop de accommodatie VerNieuwbouw zal gaan rusten. De doelbestemming is dus “samen bouwen aan Rohda Raalte”. Dit door allen, letterlijk en figuurlijk, een steentje bij te dragen.

Ook dit jaar stellen onze sponsoren weer mooie prijzen beschikbaar. Hieronder de eerste vijf prijzen.
1e prijs: 55 inch Full HD Samsung TV
2e prijs: Asus laptop 15,6 inch 128GB SSD
3e prijs: Samsung Tablet
4e prijs: Samsung Smartphone
5e prijs: Dagdeel rijden in Porsche 911 Carrera

Prijs 1 t/m 4 zijn beschikbaar gesteld door Azerty, prijs 5 door PCA Mobile.

Wederom een goede reden om een lot te kopen. Rohda Raalte wil alle sponsoren danken voor het beschikbaar stellen van de fantastische prijzen. Dank dat wij wederom een beroep op jullie mogen doen. Prachtig om de verbondenheid tussen Rohda Raalte en regionale ondernemers op deze manier te ondervinden.

Voor jou geselecteerd

Naar boven