Nieuws

Voorbeschouwing derby Rohda Raalte – Schalkhaar

Mits de weergoden ons goed gezind zijn, speelt Rohda Raalte aanstaande zondag op Sportpark Tijenraan de derby tegen streekgenoot sv Schalkhaar dat momenteel getraind wordt door oud Rohda Raalte-speler Marcel Geestman.

Voorbeschouwing ROHDA Raalte TV:

Rohda Raalte heeft aan het duel van afgelopen zondag bij Rigtersbleek uit een ‘mwah’-gevoel over gehouden. In de eerste helft speelde het niet goed, maar in de tweede helft juist wel, al werden er toch wel teveel kansen omver geholpen. Zo werd door de nederlaag van Longa’30, de inhaalrace niet goed verzilverd en zal het er aanstaande zondag alles aan doen om de drie punten in Raalte te houden.

Schalkhaar daarentegen is met een goede reeks bezig onder trainer Marcel Geestman. Met opportunistisch en strijdvaardig voetbal hebben ze onder andere wel van koploper Longa’30 weten te winnen, wat Rohda Raalte niet lukte een maand geleden. Het beloofd dus een mooie derby te worden aanstaande zondag.

Ook heeft de KNVB de afgelaste wedstrijd inmiddels ingepland. U kunt het hier vinden.

De wedstrijd ROHDA Raalte – sv Schalkhaar op Sportpark Tijenraan vangt aanstaande zondag aan om 14:00 uur en wordt geleid door Dhr. Barrett uit Deest. Hij wordt geassisteerd door Dhr. Duijff en Dhr. ?. KOMT ALLEN!

Pupil van de week: Job de Haan (Rohda Raalte JO11-4)
Parade en latjetrap team: Rohda Raalte JO11-4
Sponsor wedstrijdbalBouwbedrijf Klunder BV

Resultaten van de laatste 3 ontmoetingen in Raalte:

Datum Uitslag Doelpuntenmakers Rohda Raalte
20-11-2015 (Beker) 2-3 Jolf Stel & Björn Zwikker
29-08-2010 (Beker) 3-4 Onbekend
17-04-2003 4-0 Onbekend

Voor jou geselecteerd

Naar boven