Nieuws

Rohda Raalte doet zichzelf te kort

Rohda Raalte heeft zondagmiddag zichzelf te kort gedaan. Het speelde een prima partij voetbal, maar vergat waar het uiteindelijk om gaat: scoren. De Raaltenaren waren heer en meester in Hengelo bij hvv Tubantia en creëerden volop kansen, met name in de eerste helft, maar de bal ging er maar niet in.

Samenvatting ROHDA Raalte TV:

Het zag verder beide koplopers, Rkzvc en Longa’30 wel winnen. Zo blijft het spannend bovenin. Rohda Raalte mag dan wel de minste verliespunten hebben, maar dan moeten de inhaalwedstrijd wel gewonnen worden.

Deze zondagmiddag begon Rohda Raalte sterk aan de wedstrijd en begon direct met Tubantia onder druk te zetten en zelf kansen creëeren. Tubantia was bij machte om het Rohda Raalte echt moeilijk te maken in aanvallend opzicht. Het enige verwijt wat we kunnen maken is dat Rohda Raalte niet scoorde.

Volgende week zaterdagavond, 31 maart, speelt Rohda Raalte een thuiswedstrijd op Sportpark Tijenraan. Sportclub Nec uit Nijmegen komt dan op bezoek. Aanvang is 18:30 uur!

Karakteristieken:
hvv Tubantia – Rohda Raalte 0-0
Scheidsrechter: Dhr. Beijert
Toeschouwers: 135
Geel: Hugo ter Hedde (Tubantia)

Opstelling Rohda Raalte:
Tom Vastenavond, Lennart Krijger, Thom Strijland, Coen van Heun, Jeroen Jansen, Jesper Harmens (C), Dirk-Jan Klijn Velderman, Lars van Schooten, Djeremy Zandvliet, Mart Lugtenberg & Teun Bakhuis (’69 Edilson José Coelho)

Camera: Erik Roelofs & Jeroen Vulink
Foto’s: Erik Roelofs
Montage: René Kappert

Voor jou geselecteerd

Naar boven