Nieuws

Voorbeschouwing Sallandse Derby vv Heino – ROHDA Raalte

Aanstaande zaterdagavond staat de Sallandse Derby tussen de vv Heino en Rohda Raalte weer op het programma. Het beloofd een spannende pot voetbal te gaan worden. Beide ploegen zijn immers de punten hard nodig.

Voorbeschouwing ROHDA Raalte TV:

Rohda Raalte is de punten hard nodig om bovenin mee te blijven doen en Heino is de punten nodig om definitief afstand te nemen van de degradatiezone. Tevens heeft Rohda Raalte nog een appeltje te schillen met afgelopen zaterdagavond, toen er onnodig met 0-2 werd verloren van Sc Nec. Ook heeft Rohda Raalte nog wat goed te maken na de thuiswedstrijd in september, toen speelde Rohda Raalte één van zijn slechtste wedstrijden van het seizoen. Het wil het natuurlijk beter doen dan in de thuiswedstrijd (2-2). Heino wil de opgaande lijn van de afgelopen weken vasthouden en wil natuurlijk de ‘grote’ buurman uit Raalte verslaan.

De wedstrijd op Sportpark ‘de Kampen’ te Heino staat onder leiding van Dhr. B. Kuiper en hij wordt geassisteerd door Dhr. L. Mentink en Dhr. W. Biharie. Aanvang is 19:00 uur. KOMT ALLEN!

De Activiteiten Commissie Rohda Raalte nodigt je uit om met de trein mee naar Heino te gaan. Het programma is als volgt:
– 16:00 uur Verzamelen bij Rohda Raalte
– 17:25 uur Vertrek trein naar Heino
– 19:00 uur Aanvang: vv Heino – ROHDA Raalte

Natuurlijk zijn er bij zo’n derby ook reglementen om er met zijn allen een mooi voetbalfeest van te maken. Wij als Rohda Raalte staan achter de reglementen die het bestuur van vv Heino op heeft gesteld:

– Kom op tijd naar het sportpark; vanaf 17.30 is de kassa geopend
– In verband met beperkte parkeergelegenheid is het raadzaam niet met de auto naar het sportpark te komen
– Bij de ingang zijn er twee stromen: een voor leden (neem je ledenpas mee) en voorverkooptickets en een voor mensen die nog geen kaartje hebben
– Neem zo veel mogelijk gepast geld mee voor de entree
– In verband met het sponsorevenement is de kantine vanaf 18.15 geopend voor publiek (er zijn buiten echter ook verkooppunten ingericht)
– Betaal consumpties zo veel mogelijk met munten voor een snelle afhandeling, muntverkoop vindt plaats op meerdere locaties
Vuurwerk is verboden; bij verdenking kunnen meegebrachte tassen worden gecontroleerd
– Volg aanwijzingen van de sportparkdienst (herkenbaar aan de gele hesjes) en de omroeper op
– Alcoholgebruik is niet toegestaan langs het veld
– Zelf meegebrachte alcoholische consumpties zijn niet toegestaan

Als iedereen zich aan deze aanwijzingen houdt, dan wordt het komende zaterdag ongetwijfeld weer een schitterende editie van de Grote Sallandse Derby en een waar voetbalfeest.

Bestuur vv Heino

Voor jou geselecteerd

Naar boven