Rohda Raalte JO17-7: Weer twee wedstrijden achter de rug

Het weer begint er op te lijken, de stemming binnen het team was goed en is eigenlijk altijd goed. Afgelopen dinsdag een wedstrijd in de avond. Na alle slechte weer omstandigheden moet er wat ingehaald worden. Vol goede moed met een uitgedunde selectie onderweg naar Koninklijke UD. Door de week zijn er soms school verplichtingen.

Het word een wedstrijd waar je een beetje een raar gevoel aan overhoud. Er wordt hard gestreden. De doelpunten vliegen je om de oren. Met rust is het 3-3. Een tweede helft vol strijd en passie verliezen we door een klein foutje met 4-3.

Vandaag zaterdag 7 april 2018 staat er weer een wedstrijd op het programma richting Deventer, deze keer Helios. Bij aankomst blijken er daar ook nog oud Rohda Raalte spelers te lopen. Onze scheids van vandaag is niemand minder dan Wilco Lobbert. (oud internationaal grensrechter KNVB)

Altijd handig denk je dan, toch iemand met nog een beetje Rohda Raalte hart. De motivatie is goed te noemen. Keiharde muziek in de kleedkamer en de voorbespreking was niet nodig; we waren aan de late kant. Omkleden en het veld op, kleine warming up en aan de bak. Ondanks een slecht begin van de wedstrijd na 10 min 1-0. Komen we sterk terug. Nog voor de rust staat het 1-4.

Een tweede helft met erg veel gemiste kansen laat de stand op 1-4 staan. De muziek kan weer aan en de jongens kunnen zich voorbereiden op de derby Heino – Rohda.