Nieuws

Rohda Raalte weet weer wat winnen is

Rohda Raalte heeft zondagmiddag zichzelf een grote dienst bewezen. Het weet weer wat winnen is. Bwo Hengelo werd aan de zegekar gebonden en met een 5-1 nederlaag weer naar Hengelo gestuurd.

Rondom de wedstrijd was er van alles georganiseerd door de ‘handdoeken commissie’ die op deze zondagmiddag de handdoekenactie afsloot. In de rust werd er een cheque overhandigd aan het bestuur van Rohda Raalte van maar liefst € 7405. Sponsoren en afnemers van de handdoeken bedankt!

Samenvatting & Nabeschouwing ROHDA Raalte TV:

Dan de wedstrijd: Rohda Raalte kwam bijna geen moment in moeilijkheden. Bwo had misschien wel veel balbezit, maar deed daar te weinig mee om het de Raaltenaren moeilijk te maken. Rohda Raalte creëerde zich een aantal goede kansen, en daar waar de afgelopen weken de bal er niet in ging, gingen die er nu wel in. Hopelijk is dit de ommekeer om weer eens een goede serie neer te zetten.

Beide koplopers Longa’30 en Rkzvc wisten ook te winnen, waardoor Rohda Raalte niet dichterbij komt. Volgende week zondag speelt Rohda Raalte in Winterswijk tegen de plaatselijke Fc.

Karakteristieken:
’20 1-0 Edilson José Coelho; ’23 2-0 Stefan Beltman; ’38 3-0 Mart Lugtenberg; ’43 3-1 Bas van den Heuvel; ’56 4-1 Sven Kruiper; ’82 5-1 Sven Kruiper
Scheidsrechter: Dhr Wendling
Toeschouwers: 350

Opstelling Rohda Raalte:
Tom Vastenavond, Lennart Krijger, Stefan Beltman, Coen van Heun, Jeroen Jansen, Jesper Harmens (C), Dirk-Jan Klijn Velderman, Mart Lugtenberg (’86 Fabian Put), Djeremy Zandvliet (’46 Sven Kruiper), Edilson José Coelho & Jaouad Akloud (’66 Sander Blok).

Camera: Tawfeek
Foto’s: Erik Roelofs
Interview: Bernard Jansen
Montage: René Kappert

Voor jou geselecteerd

Naar boven