Nieuws

Geslaagde Vriendinnendag 2018

Woensdagmiddag 25 april was er voor de zesde keer op rij een Rabobank Rohda Raalte vriendinnendag. Een middag waarop meiden die bij Rohda voetballen samen met hun zusjes, nichtjes, vriendinnetjes, buurmeisjes of andere meisjes een lekker potje konden voetballen.

We kunnen wederom spreken van een succesvolle, sportieve middag met een goede sfeer. Ook het weer viel mee ten opzichte van de voorspelling, we hielden het niet helemaal droog, maar ook dit hoort bij voetbal! Een beetje regen kon de pret niet drukken. De middag werd gestart met een goede warming-up onder leiding van een enthousiaste Lotte Reinders. Waarvoor nogmaals onze dank!

Vervolgens werden de onderlinge wedstrijdjes gespeeld, waaruit uit iedere poule een winnaar kwam. In de pauze kon men even goed bij adem komen en was er even tijd voor wat drinken en wat lekkers, om vervolgens door te kunnen stomen naar wat leuke spelvormen, waarbij de meiden hun behendigheid met de bal konden laten zien en we mogen wel concluderen dat er veel talent tussen zat. Dat beloofd nog wat voor de toekomst!

Aan het eind van de middag, gingen alle meiden naar huis met een leuke goody bag mede mogelijk gemaakt door Interfastfood en de KVNB. Via deze weg willen we onze sponsoren bedanken voor het mogelijk maken van deze dag en dat zijn:
RabobankBewegersSalland MakelaardijGroote Schaarsberg Audio Visueel en de Supportersvereniging Rood-Geel.

Daarnaast willen wij allen bedanken die zich vrijwillig hebben ingezet deze dag: Marcel van Haaren, Edwin Nijboer, Bianca Wenting, Jurgen Hazelhekke, Jordi Koggel aanwezig voor de evt. blessures, de meiden van MB1, MC1 en MC2 die de teams hebben begeleid, de jongens die helpen geholpen bij het uitzetten van de oefeningen en de begeleiding op het veld en uiteraard niet te vergeten alle deelneemsters die deze middag tot een succes hebben gemaakt! Allen hartelijk dank!

Monique van Vilsteren, Monique van der Vegt, Jacqueline Baars, Corine Hazelhekke

Voor jou geselecteerd

Naar boven