Rohda Raalte haakt weer aan

Rohda Raalte heeft zich zondagmiddag een goede dienst bewezen. Het won zelf de gestaakte wedstrijd in Nijmegen tegen Sportclub Nec en het zag Rigtersbleek verliezen van het onderaan staande Quick 1888 Nijmegen. Hierdoor is een gat geslagen naar de nummer vier op de ranglijst en haakt het bovenin weer aan bij de kop.

Samenvatting ROHDA Raalte TV:

Rohda Raalte moest deze middag veertien minuten in de eerste helft nog spelen en daarna een volledige tweede helft. Het speelde prima en scoorde in de tweede helft de definitieve beslissing: 0-3. Edilson José Coelho werd prima aangespeeld door Jesper Harmens en zette zijn directe tegenstander op het verkeerde been en stond plots alleen voor de keeper. Hij faalde niet en schoot Rohda Raalte vaster op de derde plaats en blijft aanhaken in de strijd om de titel.

19 nov. ’17: ’13 0-1 Teun Bakhuis; ’23 0-2 Edilson José Coelho
29 apr. ’18: ’63 0-3 Edilson José Coelho