Nieuws

Wordt ROHDA Raalte periodekampioen op Hemelvaartsdag?

Wordt ROHDA Raalte periodekampioen op Hemelvaartsdag? Met de inhaalwedstrijd tegen Quick 1888 op Sportpark Tijenraan in het vooruitzicht, kan de 2e periode met een gelijk spel genoeg zijn. Rohda Raalte gaat dan immers over Longa’30 heen en aangezien Rkzvc al een periodetitel op zak heeft, wint Rohda Raalte de 2e periode. Bij winst gaat men ook over Rkzvc heen; en behaald men op eigen kracht de 2e periode! Kortom, alle ingrediënten zijn er op hemelvaartsdag om een lekker potje voetbal te komen kijken op Sportpark Tijenraan.

Natuurlijk moet er gewonnen worden van de nummer laatst op de ranglijst. Dit mede om het gat naar koploper Rkzvc te verklein naar 4 punten. Aanstaande zondag wacht immers de topper thuis op Sportpark Tijenraan tegen Rkzvc. Dan kan het gat verkleind worden naar 1 punt. Dan blijft het spannend om de titel in de 1e Klasse E. Wel moet er dan natuurlijk op hemelvaartsdag gewonnen worden Quick 1888, dat alle punten nodig heeft om rechtstreekse degradatie te voorkomen.

Rohda Raalte heeft de laatste twee wedstrijden gewonnen en wil natuurlijk de serie van overwinningen gaan voortzetten. Krijgen we nog een spannend slot van de competitie? Met jullie steun moeten we een heel eind komen!

De wedstrijd op Sportpark Tijenraan vangt aan om 14:00 uur en staat onder leiding van Dhr. Kuiper uit Vaassen. Hij wordt geassisteerd door Dhr. Sprukkelhorst en Dhr. van Bergen. KOMT ALLEN!

Pupil van de week: Glenn Bultman (Rohda Raalte JO10-1)
Parade en latjetrap team: Rohda Raalte JO11-1
Sponsor wedstrijdbalElders Totaalinstallateur

Resultaten van de laatste 2 ontmoetingen in Raalte:

Datum Uitslag Doelpuntenmakers Rohda Raalte
11-09-2016 1-2 Ronald Gomez
28-03-1982 1-1 Onbekend

Voor jou geselecteerd

Naar boven