Nieuws

Rohda Raalte wint 2e Periode en is klaar voor Rkzvc

Rohda Raalte won op hemelvaart niet alleen de 2e periode, het gaat ook nog eens naar de 2e plaats op de ranglijst middels een beter doelsaldo dan Longa’30 en zet de druk er nu vol op bij Rkzvc, dat aanstaande zondag op bezoek komt op Sportpark Tijenraan.

Samenvatting ROHDA Raalte TV:

Rohda Raalte begon goed aan de wedstrijd tegen het op de laatste plaats staande Quick 1888, de ploeg die aan het begin van het seizoen nog betiteld werd als grote titelkandidaat. Na een klein kwartiertje kwamen de Nijmegenaren enkele keren gevaarlijk door en hadden zelfs kansen om de score te openen. Rohda Raalte liet zich niet van de wijs brengen en bleef op zoek naar de openingsgoal. Die kwam dan ook in de 60ste minuut middels Thom Strijland die schitterend binnen knikte.

Quick 1888 moest daarna nog meer naar voren voetballen en zo counterde Rohda Raalte heerlijk naar een prima 3-0 overwinning, waarbij aangetekend moet worden dat doelman Tom Vastenavond Rohda Raalte een aantal keren prima in de race hield.

Door dit resultaat heeft Rohda Raalte de 2e periode op eigen kracht gewonnen en kijkt het positief naar de topper van aanstaande zondag, wanneer Rkzvc aan de zegekar gebonden moet gaan worden om nog in de titelrace te blijven. Rohda Raalte kan de achterstand verkleinen naar 1 punt. In de laatste twee wedstrijden is er dan nog vanalles mogelijk natuurlijk. Laten we niet te ver vooruit kijken, laten we aanstaande zondag met zijn allen achter Rohda Raalte 1 gaan staan, net zoals dat in de derby’s tegen Heino het geval was!

Karakteristieken:
’60 1-0 Thom Strijland; ’78 2-0 Djeremy Zandvliet; ’90 3-0 Djeremy Zandvliet
Geel: Jaouad Akloud & Dirk-Jan Klijn Velderman (Rohda Raalte) & Ismail Aktas (Quick 1888)
Scheidsrechter: Dhr. Kuiper
Toeschouwers: 250

Opstelling Rohda Raalte:
Tom Vastenavond, Lennart Krijger, Stefan Beltman, Coen van Heun, Jeroen Jansen (’80 Don van Rossum), Jesper Harmens (C)(’83 Sander Blok), Dirk-Jan Klijn Velderman, Thom Strijland, Djeremy Zandvliet, Edilson José Coelho & Jaouad Akloud (’46 Teun Bakhuis)

Interview: Bernard Jansen
Foto’s: Erik Roelofs
Camera : Tawfeek Alfar
Montage: René Kappert

Voor jou geselecteerd

Naar boven