Nieuws

Het wel en wee van Rohda Raalte JO17-7: Shirtje Ruilen

Na 3 weken van uitlenen van spelers aan andere teams, eindelijk weer eens een eigen wedstrijd met het gehele team. Een van de teamleden was jarig geweest en dat moest vrijdagavond gevierd worden. De focus was er zaterdagmiddag nog niet geheel maar ze stonden wel “fris” en fruitig in de kleedkamer.

Colmschate speelde in het geel dus als team moesten wij ons shirt ruilen. De tas met “psv” shirts kwam uit het ballenhok en hier moesten wij het mee doen voor vandaag. Helaas bleek al snel dat als je met 13 man bent en maar 10 shirts hebt dat dit het niet gaat worden. Dus weer shirtje ruilen. Nu de blauwe shirts uit het ballenhok. Ook uiteraard met de shirtsponsor Beaphar er op, dat moet want dat staat nu eenmaal beter! Dikkere shirts grote maten dat vraagt nu om commentaar vanuit de groep. De hoge temperatuur en een dik shirt aan, dat voetbalt niet zo prettig. En kleine jongens met een XXL shirt aan kun je het commentaar wel raden!

Er stonden wel twee gemotiveerde teams aan de start. Na een half uur spelen stond het dan ook 4-0 in het voordeel van Rohda Raalte. Geen geweldig spel maar als team willen we altijd winnen. Hoe verder de tegenstander achter kwam des te gemotiveerder (in positieve zin) werd hun coach. Daarvoor zeker de complimenten! Dat zie je niet vaak.

Onder een strak blauwe hemel werd de tweede helft netjes uitgespeeld met een stand van 8-0. Met nog drie wedstrijden te gaan beginnen ook hier de transfergeruchten op gang te komen. Met al een stuk of 4 nieuwe aanmeldingen voor ons team staan we er al goed voor voor het komende seizoen. Maar zijn we dan ook voorzien van een trainer? Wie gaat er Rohda Raalte JO19-7 trainen?

We gaan het zien!

Stefan Westenenk

Voor jou geselecteerd

Naar boven