Nieuws

Voorbeschouwing Stevo – ROHDA Raalte

Rohda Raalte speelt zondag, 1e Pinksterdag, een uitwedstrijd in Geesteren tegen Stevo. Een leuk duel Rood-Geel duel, waar er nog belangen op het spel staan. Rohda Raalte gaat vol voor de 2e plaats, terwijl Stevo officieel nog niet veilig is, maar ook de 3e periodetitel kan pakken.

Voorbeschouwing ROHDA Raalte TV:

Rohda Raalte wil voor de 2e plaats gaan, daar het dan in de nacompetitie de 1e ronde overslaat. De hoogste periode titel winnaar op de ranglijst mag immers de 1e ronde overslaan. Rohda Raalte en Longa’30 zijn hiervoor samen nog in de race. Beide ploegen hebben evenveel punten; doelsaldo van de Raaltenaren is twaalf doelpunten beter. Longa’30 speelt nog thuis tegen Sportclub Bemmel en uit tegen Sv Schalkhaar. Rohda Raalte mag het de laatste wedstrijd thuis tegen De Zweef opnemen.

Stevo moet twee keer winnen, respectievelijk tegen Rohda Raalte dus, en tegen Nec om zich winnaar te noemen van de 3e periode. Geen makkelijk programma dus. Het staat momenteel 3 punten voor op Sc Bemmel dat momenteel op de nacompetitieplek om degradatie staat.

De selectie van Rohda Raalte is topfit en wil natuurlijk de kater van afgelopen zondag er uit voetballen. Ook heeft het nog wat goed te maken van het vorige seizoen, toen er op de Peuverweide te Geesteren met 2-1 verloren werd.

De wedstrijd op Sportpark de Peuverweide te Geesteren vangt aan om 14:00 uur en wordt geleid door Dhr. van Beek uit Enschede en hij wordt geassisteerd door Dhr. Stegeman en Dhr. Landman. Aanvang is 14:00 uur!

Voor jou geselecteerd

Naar boven