Rohda Raalte zakt naar 3e plaats

Rohda Raalte heeft zondagmiddag, 1e pinksterdag, niet weten te winnen bij Stevo in Geesteren. Na ruim 90 minuten spelen stond er een 2-2 eindstand op het scorebord. Door dit resultaat zakt Rohda Raalte van de 2e naar de 3e plaats.

Samenvatting ROHDA Raalte TV:

Rohda Raalte begon goed aan de wedstrijd en kwam al na 3 minuten spelen op een 0-1 voorsprong via Thom Strijland. Het wachten was op de 0-2. Rohda Raalte was namelijk in die 1e helft heer en meester. Stevo kon voetballend weinig tegenover het goede spel van Rohda Raalte zetten, maar wist nog wel een tweetal kansen te creëeren in die 1e helft. In blessuretijd van de 1e helft was het Jesper Harmens die de 0-2 stand op het scorebord zette.

In de tweede helft zagen we een andere wedstrijd. Stevo probeerde zich in de wedstrijd te knokken en dat werd dan ook snel beloond toen Coen van Heun onnodig bij de achterlijn van het strafschopgebied een penalty veroorzaakte. Deze werd in de 53e minuut binnen geschoten. Stevo kreeg daarna weer hoop op meer en scoorde zelfs die in blessuretijd de gelijkmaker.

Door dit gelijke spel zakt Rohda Raalte naar de 3e plaats. Het zag Longa’30 wel winnen van Sportclub Bemmel. De 2e plaats op de ranglijst betekend namelijk na 26 wedstrijden spelen, dat die ploeg de eerste ronde van de nacompetitie om promotie naar de Hoofdklasse over mag slaan.

Volgende week kan dat natuurlijk nog wel bereikt worden. Rohda Raalte speelt dan thuis tegen De Zweef en Longa’30 speelt dan uit tegen Schalkhaar.

‘4 0-1 Thom Strijland; ’45+1 Jesper Harmens; ’53 Wilco Broekhuis; ’90+4 Ingmar Reinerink
Scheidsrechter: Dhr. van Beek