Nieuws

Pupil van de Week: Bart Schrijver vond het heel leuk

Aanstaande zondag is bij de derby ROHDA Raalte – De Zweef, Bart Schrijver de Pupil van de Week. Hieronder stelt hij zich voor en stuurde hij een verslagje in.

Voor de wedstrijd: Hoi, mijn naam is Bart Schrijver en ik ben 11 jaar. Ik speel bij Rohda Raalte in team JO11-6 en ik zit in groep 7 op KBS De Rietkraag. Voetballen met mijn vrienden vind ik erg leuk om te doen. Maar ook Fortnite speel ik erg graag. Mijn favoriete teams zijn Ajax en Man United. Mijn favoriete speler van Ajax is Donny van de Beek en van Man United is Pogba. We hebben thuis twee parkietjes die ik heel lief vind. En ik speel ook gitaar en dan het liefst rockmuziek.

Na de wedstrijd: Toen ik aankwam moest ik naar de bestuurskamer en daar stond Alfons mij op te wachten en ging ik met hem mee, want ze gingen de teambespreking doen. Daarna gingen we naar de kleedkamer en daar gingen de spelers zich omkleden en op naar het veld voor de warming-up. Toen moesten de spelers terug naar de kleedkamer en ik ging naar de kamer van de scheidsrechter. Ik liep op met de scheids en ik mocht langs de spelers van De Zweef dribbelen en scoren en dat was gelukt! Na de eerste helft stond het 1-1 en het eindigde met 1-5. En aan het eind kreeg ik nog een bal met het Rohda logo erop.

Ik vond het heel leuk om pupil van de week te zijn, maar ik baal er wel van dat ze hebben verloren. (volgende keer beter!)

Groetjes, Bart!

Voor jou geselecteerd

Naar boven