Nieuws

Rohda Raalte verliest vooral van zichzelf

Rohda Raalte heeft zondagmiddag een zepert om de oren gekregen. Het verloor op eigen veld met 1-5 van de Zweef. Komt deze zepert op het verkeerde moment, of kunnen de mannen van trainer Frank Tempelman het nog opbrengen om goed de nacompetitie in te gaan aanstaande donderdagavond, thuis tegen Sportclub Nec.

Samenvatting & Nabeschouwing ROHDA Raalte TV:

Rohda Raalte begon deze middag goed aan de derby tegen het Nijverdalse de Zweef en kwam dan ook verdiend op voorsprong middels een schitterende vrije trap van Lars van Schooten. Tot dan had de Zweef nog geen enkele grote mogelijkheid gecreeerd. Na ruim een half uur spelen kwam de Zweef er uit en scoorde uit de eerste beste kans. 1-1 was dan ook de ruststand.

Wat Rohda Raalte de 2e helft deed, leek nergens op. Bijna elke mogelijkheid van de Zweef was raak en Rohda Raalte zakte diep weg. De Zweef kon naar hartelust uitlopen naar een verdiende 1-5 overwinning.

Aanstaande donderdagavond 31 mei zal Rohda Raalte veel beter voor de dag moeten komen. In deze eerste ronde van de nacompetitie om promotie naar de Hoofdklasse wacht dan thuis op Sportpark Tijenraan het Nijmeegse Sportclub Nec. Aanvang is 20:00 uur! De winnaar van dit duel speelt zondag 3 juni een uitwedstrijd in Sneek tegen SWZ Sneek.

De winnaar van de wedstrijd op 3 juni speelt op 10 juni een uitwedstrijd tegen de winnaar van de wedstrijd die op 3 juni wordt gespeeld tussen Alcides en de winnaar van Bekkerveld (Heerlen) – Geldrop (dat ook op 31 mei gespeeld gaat worden). Op 17 juni volgt dan de finale. Mocht Rohda Raalte die halen, dan spelen we die wedstrijd thuis op Sportpark Tijenraan.

Karakteristieken:
´15 1-0 Lars van Schooten; ´33 1-1 Sven Dikkers; ´53 1-2 Jesper Krukkert; ´61 1-3 Dennis van der Lely; ´77 1-4 Sven Dikkers; ´84 1-5 Sven Dikkers
Scheidsrechter: Dhr. van Schaik
Toeschouwers: 300

Opstelling Rohda Raalte:
Tom Vastenavond, Lennart Krijger, Fabian Put (´68 Teun Bakhuis), Coen van Heun, Jeroen Jansen (´79 Stefan Beltman), Jesper Harmens (C), Dirk-Jan Klijn Velderman, Thom Strijland, Djeremy Zandvliet (´46 Sven Kruiper), Edilson José Coelho & Lars van Schooten.

Interview: Bernard Jansen
Foto’s: Erik Roelofs
Camera & Montage: René Kappert

Voor jou geselecteerd

Naar boven