Nieuws

Bekendmaking indeling nieuwe jeugdteams

De coördinatoren en kaderleden de jeugdafdeling zijn momenteel druk aan het puzzelen om de indeling van de jeugdteams voor het seizoen 2018-2019 af te ronden. Net als vorig seizoen gaan we deze indeling weer eerst via de website bekendmaken. De publicatie vind plaats op zondag 10 juni om 18:00 uur.

Later die week volgt een “verplicht” bezoekje aan de kantine van Rohda Raalte waarbij de spelers en ouders kennismaken met de nieuwe teamgenoten; leiders en trainers. Wij zouden het erg op prijs stellen indien ook alle ouders aanwezig zijn!

Niet alle teams zullen al voorzien zijn van leiders en/of trainers. In dat geval zorgen de leeftijds- coördinatoren ervoor dat iemand anders het team opvangt. Er zal op deze avond een (voorlopig) teammanager (contactpersoon) aangewezen worden. Verder zullen op deze avond afspraken gemaakt worden; contactgegevens gecontroleerd worden; eventueel een app-groep aangemaakt worden en er zullen documenten meegegeven worden.

Spelers leiders en trainers van zowel de selectie als recreatieteams (incl. meisjes) worden op onderstaande datum en tijden verwacht in de kantine van Rohda Raalte:

Woensdag 13 juni:
18:00 uur: Onder 8 en onder 9
18:45 uur: Onder 10 en onder 11
19:30 uur: Onder 12 en onder 13
20:15 uur: Onder 15

Donderdag 14 juni:
19:00 uur: Onder 17 en onder 19

Namens de jeugdcommissie en technische stuurgroep

Voor jou geselecteerd

Naar boven