Nieuws

ACS-zomertoernooi goed van start

Daar zijn we weer! Een ronde bal, 2 wedstrijden op 1 veld en 12 fanatieke teams. De weersomstandigheden waren wederom perfect. Gas derop!

ZVT Vergane Glorie? Volgens het publiek is de glorie nog lang niet vergaan. Als enige in poule 1 wisten zij tot nu toe alle wedstrijden winnend af te sluiten. Daarmee staan zij riant aan kop in poule 1 en zijn zij daarmee ook een favoriet voor de titel? In poule 2 hebben we ook een nieuwe koploper. Net als vorige week pakt gewoon Rohda Raalte 5 de volle buit. Zij staan met 9 uit 3 bovenaan en lijken eenvoudig naar de finaleronde te gaan.

Daarnaast werd er in beide poules veel gescoord. In poule 2 wisten 2 teams 8 keer te scoren en in poule 1 viel er zelfs een 10-klapper. De neutrale toeschouwer was weer de morele winnaar van de avond. Niet geheel onbelangrijk waren alle teams het meest trefzeker op het terras. Na afloop werden de nodige biertjes genuttigd. Het was weer reuze gezellig en De Vrienden van Rohda Raalte verzorgden alle fanatiekelingen van een wel verdiend stukje bruin fruit (of niet Bullie?). Ook werd een cheque t.w.v. 3000,- overhandigd aan het Rohda Raalte Voetbalkamp voor de aanschaf van nieuwe tenten. Complimenten aan de initiatiefnemers van de VVRR! Lid worden kan nog steeds voor 50 eurootjes per jaar. Geloof mij, dat is de investering dubbel en dwars waard (zowel voor de club als voor jezelf).

Dan tot slot nog een mededeling van huishoudelijke aard. Volgende week zijn de laatste wedstrijden in de poules. Denummers 1,2 en 3 van beide poules komen gezamenlijk in een poule en spelen om de eerste felbegeerde titel van het ACS-zomertoernooi. De nummers 4,5 en 6spelen maken de andere poule compleet in de strijd om ‘the best of the rest’.

Tot volgende week!

Speelschema ACS eindtoernooi 1

Voor jou geselecteerd

Naar boven