Medische zorg via Fysiotherapie Witteveen

Als fysiotherapeut en oud voetballer van onder meer GA Eagles en het eerste van Rohda, weet Rik Witteveen als geen ander hoe belangrijk het is om fysiek in orde te zijn. Niet alleen om te kunnen voetballen, maar ook om in het dagelijks leven goed te kunnen functioneren. Ben jij speler, trainer, leider of vrijwilliger bij Rohda Raalte en heb je een blessure? Maak dan gebruik van de fysiotherapie binnen onze vereniging.

IMG_1242-2_800x533

Op dit moment is Rik Witteveen eindverantwoordelijke binnen de medische staf Rohda Raalte en hij wil zijn fysiotherapeutische kennis graag binnen de gehele club aanbieden. Hierbij valt te denken aan het stellen van een diagnose (met echografie), het geven van preventieve en professionele adviezen en het toepassen van juiste en adequate behandelingen zoals bijvoorbeeld Dry Needling en veldrevalidatie.

Voor een eerste consult – die wordt gezien als een service vanuit Rohda Raalte – kun je een afspraak maken via medisch@rohdaraalte.nl. Mocht na deze afspraak blijken dat er meer behandelingen nodig zijn, dan wordt het vervolg gezien als fysiotherapeutische traject vanuit Fysiotherapie Witteveen. Rik is bereikbaar op 06 – 19 29 13 22 en medisch@rohdaraalte.nl. Je kunt ook online een afspraak maken op www.fysiotherapiewitteveen.nl.

Consult vanuit Rohda Raalte
• Dinsdagavond tussen 16.30 uur en 17.00 uur bij MultiMovez in Tijenraan of;
• Zaterdagochtend tussen 08.30 uur en 09.00 uur in de medische ruimte bij Rohda Raalte.

Naar boven