Rohda Raalte JO9-6G Zaalkampioen

Vandaag (zaterdag 3 februari 2018) was het dan zover. Wij, Rohda Raalte JO9-6G konden kampioen worden in de zaal. Met vijf punten voorsprong op DES moest het lukken. De eerste wedstrijd was tegen SDOL en de tweede tegen onze concurrent DES.

DES wint de wedstrijd, voor onze eerste wedstrijd, tegen Rohda Raalte JO9-7 met 4-0! Zoooo jammer……. Twee keer gelijkspel zou nog steeds voldoende kunnen zijn, maar beter ‘wassen we dit varkentje’ al in de eerste wedstrijd, omdat het qua doelsaldo wel heel spannend gaat worden…….

Onze wedstrijd tegen SDOL
Lieke staat op goal, maar heeft niet veel te doen. Maar met nog maar 4 minuten op de klok hadden wij nog steeds niet gescoord, terwijl we allemaal vochten als leeuwen. De spanning is echt verschrikkelijk, vooral voor de trainer en de ouders (bloeddruk op tilt, hartslag als een ratelende wekker…). Maar dan komt het! We scoren 3x binnen 4 minuten! BAM! Eindstand 3-0!! KAMPIOEN!

De tweede wedstrijd (tegen DES) werd helaas verloren (onze enige verliezende wedstrijd) met 0-1. Champagne in de kleedkamer en in de kantine hebben we dit feestje verder gevierd met feestpatat, een oorkonde en een gouden medaille! Met dank aan onze sponsor Nathali Hekking en natuurlijk onze ouders!