Nieuws

Vernieuwbouw (Update 30-7-2018)

Er liggen mooie ontwikkelingen in het verschiet. Komend seizoen gaan wij enorme stappen zetten met betrekking tot de voorgenomen vernieuwbouw van ons clubgebouw. Iedereen bouwt mee! Jij toch ook? Middels deze nieuwsbrief houden wij je periodiek op de hoogte van de vorderingen. We trappen af met de eerste werkzaamheden die achter ons liggen: het verwijderen van bruikbare materialen uit het oude Tijenraan.

Bruikbare materialen verwijderen
Het is zaterdagmorgen 23 juni 8:00 uur als een aantal veteranen en clubmensen uit Rohda Raalte 1 en Rohda Raalte 11 zich verzamelen om bruikbare materialen uit het oude Tijenraan te verwijderen. De sloop van het oude sportcomplex is in handen van Hoogeboom Raalte. In de aanbesteding is echter opgenomen dat Rohda Raalte de mogelijkheid heeft materialen als bankjes, lockers, plafondplaten, douchekoppen en deuren te demonteren voor hergebruik.

Door de aanwezige clubmensen is hard gewerkt om bijna veertig deuren met deurdrangers, 250 plafondplaten, twee lockerskasten, vier bankjes en bijna zestig douchekoppen te demonteren. Tegen het einde van de ochtend is alles naar de Rohdahal gebracht. Nu deze niet meer gebruikt wordt voor zaalvoetbal, is er alle ruimte om deze materialen op te slaan. Met een biertje en een balletje zijn de vrijwilligers bedankt voor hun inzet.

Bouw mee aan de toekomst van Rohda Raalte
Voor de vernieuwbouw van het clubhuis hebben wij elkaar nodig. Samen bouwen we aan de toekomst van onze club. Help jij de volgende keer ook mee? Wij hopen op jouw bijdrage. In volgende edities van deze nieuwsbrief laten wij je weten wanneer we je hulp kunnen gebruiken.

Met vriendelijke groet,

Frank van Rossum
Accomodatie Commissie

Voor jou geselecteerd

Naar boven