Nieuws

Kick-off seizoen 2018-2019 Jeugdafdeling

Met een grote opkomst van trainers–leiders en overige vrijwilligers die een rol spelen binnen onze jeugdafdeling is op woensdag 19 september een kick-off bijeenkomst voor het seizoen 2018-2019 gehouden.

Na ontvangst werd er eerst afscheid genomen van Rien van der Hooft. Rien verlaat na 3,5 jaar voorzitterschap de jeugdcommissie. Hij vertrekt zeker niet helemaal, want hij wordt bij de algemeen ledenvergadering aangedragen als nieuw algemeen secretaris bij Rohda Raalte. Daarna is er kort verteld over de wijzigingen binnen de jeugdcommissie, wat is er het afgelopen jaar bereikt en waar ligt de focus voor het komend seizoen.

Voorzitter Han Reinders heeft ons vervolgens bijgepraat over waar het bestuur allemaal mee bezig is. Na de pauze hebben verschillende personen verteld over ontwikkelingen binnen hun commissies:

Clubmensen:
Bjorn Rekveld legt uit wat deze commissie tot nu toe gedaan heeft en hoe de aanwezigen kunnen helpen met het zoeken naar nieuwe vrijwilligers.

Technische stuurgroep:
• Hoofdopleidingen Peter Vogel stelde zich voor en vertelde wat hij gaat doen;
• Eddie van den Berg vertelde over de manier van scouten binnen Rohda Raalte
• Martijn Hollewand vertelde over de thema avonden bij Pec Zwolle waar iedereen van harte welkom is en over de avonden die per jaargroep wordt georganiseerd binnen Rohda Raalte

Sponsorcommissie:
Han Reinders vertelde over de nieuwe afspraken die gemaakt zijn met over het bestellen van trainingspakken etc. Ook wat de voordelen zijn voor de mensen/bedrijven die bereidt zijn om hierin te investeren.

Nadat iedereen een sportief, gezellig en mooi seizoen was toegewenst werd er de gelegenheid geboden, om onder het genot van een aangeboden consumptie, met elkaar bij te praten.

Namens de Jeugdcommissie,

Björn Spijker
Voorzitter Jeugdcommissie

Voor jou geselecteerd

Naar boven