Nieuws

Geslaagde seizoensopenings bbq voor de senioren

De traditionele seizoen opening voor senioren, veteranen en de mannen van het Walking Football stond afgelopen zondag 23 september op het programma. Deze opening wordt alweer een aantal jaren georganiseerd door de ACS (Activiteiten Commissie Senioren). Deze commissie is ook verantwoordelijk voor het organiseren van de voetbalquiz, Super Sunday, darttoernooi etc.

Vorige jaar hadden we tijdens deze activiteit prachtig weer, dat was helaas dit jaar niet het geval. Het heeft de hele middag geregend, maar het plezier was er niet minder om. Met 120 gasten, was het een goede opkomst. Buiten stonden de BBQ’s en was het personeel fanatiek aan het bakken, binnen de gasten!

Dit jaar hadden we voor de gasten (clubmensen zoals onze voorzitter ze noemt) een petje op petje af georganiseerd. De bedoeling van deze activiteit was om deze te laten plaatsvinden op het hoofdveld. Dat werd ons door de weergoden niet gegund. Dan maar binnen, pionnen gingen door voor petjes en de vragen werden gesteld.

“Wanneer werd de Kruisverheffing gebouwd?”.” Wie maakte het tweede doelpunt voor Nederland in de EK finale 1988?” Na 14 vragen was er een winnaar: Koen Postma! Prijs: een VIP behandeling voor de wedstrijd Pec Zwolle – Willem II. Daarnaast kreeg Harold Koopman nog de aanmoedigingsprijs.

Aansluitend is er gezamenlijk gekeken naar de wedstrijd Psv – Ajax. Mannen bedankt voor een prachtige middag, de competitie kan beginnen. We zien elkaar in de kantine!

Groeten ACS (Activiteiten Commissie Senioren)

Voor jou geselecteerd

Naar boven