Nieuws

1e Jaarbijeenkomst van VVRR groot succes

Dinsdag 20 november 2018 was het dan zover… de 1e Jaarbijeenkomst van de Vrienden Van Rohda Raalte! Ruim 80 Vrienden hadden zich aangemeld om, onder het genot van een hapje en drankje, te horen wat de Vrienden het afgelopen seizoen hebben mogen bijdragen aan onze mooie club en welke toekomstplannen er zijn! Natuurlijk kwam ook een groot deel van de aanwezigen speciaal voor de gasten van deze avond: Youri Mulder en Bert van Losser!

Namens de commissie heette Paul Ruiter alle aanwezigen van harte welkom. Hij stond stil bij de gerealiseerde projecten binnen Rohda Raalte en de plannen voor het seizoen 2018-2019. Daarbij vroeg hij de Vrienden om ideeën in te brengen, specifiek voor het 90-jarig bestaan van onze club en de vernieuwbouw van ons complex.

Vervolgens gaf hij het woord aan Gerard Marsman die op ludieke wijze de beide gasten van de avond aan de aanwezigen voorstelde. Youri Mulder en Bert van Losser begonnen voortvarend aan hun beschouwing van de huidige stand van zaken in de nationale en internationale voetbalwereld. Met name Youri putte daarbij uit een rijk arsenaal persoonlijke anekdotes. Als zoon van Jan Mulder en zijn mooie carrière als profvoetballer, (assistent) trainer en voetbalanalist vertelde hij allerlei interessante en soms hilarische verhalen. Daarbij functioneerde Bert van Losser als aangever en bewaker van de tijd. Na ruim 3 kwartier werden de gasten en het publiek getrakteerd op een borrel en een hapje, verzorgd door de BECO mensen van dienst.

Het 2e deel van de avond bestond opnieuw uit een onafgebroken stroom verhalen van Youri, welke werd afgesloten met een spelletje Petje Op – Petje Af onder leiding van Bert. Daarbij trok onze voorzitter Han Reinders uiteindelijk aan het langste eind en won 2 kaarten voor een wedstrijd van Schalke’04, beschikbaar gesteld door Youri!

Met een daverend applaus werden de beide heren bedankt voor de aanwezigheid en ontvingen daarbij een mooie attentie van de commissie. We kunnen terugkijken op een geslaagde avond wat werd bevestigd door de vele positieve reacties die we kregen! Speciale dank gaat er nogmaals uit naar Wim Holterman, de mensen van de BECO en DJ Normen Rienties, die zijn licht en geluid belangeloos ter beschikking stelde!

Via deze weg willen me nogmaals melding maken van het verzoek van het scoutingteam van onze jeugd voor een bijdrage van € 500,- voor de ingebruikname van enkele tablets. Een mooie bestemming wat ons betreft. Mochten er geen bezwaren zijn, dan zullen we binnenkort dit verzoek namens de Vrienden inwilligen.

We houden jullie op de hoogte van alles waar we als commissie mee bezig zijn en zien jullie graag op een van de volgende gelegenheden!

Nieuwe Vrienden zijn van harte welkom en kunnen zich melden bij een van ons, via de website van Rohda Raalte, of door een mail te sturen naar VVRR.

Groet,
Paul Reinders
Paul Ruiter
Jurgen Reimert

Voor jou geselecteerd

Naar boven