Nieuws

Rohda’s VoetbalQuiz op 8 februari vooral voor de gezelligheid!

Nee, René van de Gijp komt niet de zesde editie van Rohda’s Winter VoetbalQuiz op vrijdag 8 februari 2019 presenteren. Maar ja, zijn humor en aanstekelijke lach zijn wel kenmerkend voor de sfeer die we willen benaderen deze avond. Anders dan andere jaren is Rohda’s VoetbalQuiz er dit jaar niet één waarbij je alleen een leuke avond hebt als je (extreem) veel voetbalkennis van onzinnige feitjes hebt, maar juist ook leuk als onder het genot van een natje en een droogje een gezellige avond wilt hebben. En dat je dan af en toe een antwoord op papier moet zetten, dat hoort natuurlijk bij een quiz.

De Activiteitencommissie Senioren heeft afgelopen jaar geluisterd naar opbouwende kritieken en komt dit jaar met een quiz die iets laagdrempeliger is. Minder hersenkrakers in de voorrondes, minder voer voor de echte feitenfetisjisten, maar juist meer voor ‘de gewone man’. Het format is net als anders: een spervuur aan vragen met als inzet een plek in de finale. Daarin wordt opnieuw gespeeld voor eeuwige roem, een plekje op de wisselbokaal en een leuke hoofdprijs. Verheugd kunnen we melden dat we voor het vijfde jaar op rij drie kaarten voor de KNVB Bekerfinale mogen weggeven, wederom aangeboden door Coaches Betaald Voetbal. En er zijn meer prijswinnaars, want met enkele tussen ronden die meer wat weg hebben van een casino, wordt er gestreden om pitchers bier of ballen gehakt. Dat wordt smullen!

Dus: Denk jij dit keer vooral niet alles van voetbal te weten maar wil je wel gewoon een gezellig avondje uit? Dan is dit avondvullende programma op vrijdag 8 februari echt iets voor jou en je vrienden. In dit keer bijna honderdvijftig eenpuntsvragen nemen presentatoren Martijn Smit, Dick Vloedgraven en Sander Walraven je mee van het afgelopen WK Voetbal tot Europese stadions en van de trainers van de Eredivisie tot de kampioenen van Europa. En voor de fanatiekelingen die juist wel de hersens willen kraken: wees gerust, ook jullie komen genoeg aan je trekken.

Inschrijving

Rohda’s Winter VoetbalQuiz 2019 wordt gehouden op vrijdagavond 8 februari januari om 20.00 uur (inloop om 19.30 uur) in de kantine van Rohda Raalte aan de Zwolsestraat 76. Er wordt gespeeld in twee -of drietallen en deelname kost vijf euro (cash) per persoon. Er is muntverkoop aan de bar (dit kan gepind worden).

De dresscode van deze avond is net als vorig jaar: ‘Voetbal’. Dat wil zeggen: jasjes, shirtjes, petjes, sjaaltjes, aanvoerdersband of Ruud Gullit-pruik. Alles wordt gewaardeerd, zolang de avond maar voetbal ademt. Meedoen? Schrijf je dan hieronder direct in!

VOL=VOL! VANAF HEDEN WORDEN NIEUWE INSCHRIJVINGEN OP DE RESERVELIJST GEPLAATST!

    Teamgegevens:

    Deelnemers:


    Voor jou geselecteerd

    Naar boven