Nieuws

De Stöppelkaters trappen Rohda Raalte – BVC’12 af

Dit jaar hebben de Stöppelkaters 3 Prinsen gekozen die allemaal ook actief lid zijn van Rohda Raalte. Het spreekt voor zich dat Rohda hier erg trots op is.

foto's Stöppelkaters

foto’s Stöppelkaters

Prins Michel I
Prins der Stöppelkaters, keept al vanaf zijn jonge jeugdjaren bij de club, eerst op het veld en de laatste jaren in de zaal met z’n vriendenteam “Vergane Glorie”. Ook is hij al jaren actief als vrijwilliger. Momenteel is hij leider van Rohda Raalte JO11-5, waarin zoon Vigo speelt, en hij is ook nog lid van de activiteitencommissie.

Prins Inze I
Prins der Stöppelducks, voetbalt ook al vanaf de F-league. Inmiddels speelt hij met z’n vrienden in Rohda Raalte JO17-4, dat getraind wordt door Oud-Prins Edwin I der Stöppelkaters.

Prins Mick I
Prins der Krielen, komt uit een echte Rohda Raalte familie. Zijn vader Serge en oom Edwin speelden zelfs nog in het eerste. Ook Mick voetbalt al jaren en speelt dit seizoen in de selectie van Rohda Raalte JO12-2.

Zondag 10 februari speelt Rohda Raalte 1 thuis tegen BVC’12 uit Beek-Ubbergen. Voorafgaand aan deze wedstrijden willen Rohda Raalte en de Stöppelkaters de 3 prinsen in het zonnetje zetten. Samen met Rohda Raalte voorzitter Han Reinders, ook wel bekend als Oud-Prins Han I der Stöppelkaters, wordt er een spandoek bij de kantine onthult. Aansluitend zullen de 3 Prinsen samen met de Pupil van de Week Luuk van Assem de feestelijke aftrap van de wedstrijd Rohda Raalte – BVC ‘12 verzorgen.

Graag nodigen wij jullie uit om hierbij aanwezig te zijn. De Prinsen vinden het erg leuk om dit moment samen met zoveel mogelijk bekende gezichten te beleven. Om 13:30 uur wordt het spandoek onthuld. Aansluitend betreden de Prinsen het hoofdveld om samen met de Pupil van de Week de aftrap van de wedstrijd van Rohda Raalte 1 te verzorgen. Wij zien elkaar graag zondag de 10e!

Met sportieve en carnavaleske groet,
Namens RKSV Rohda Raalte en CV de Stöppelkaters

Voor jou geselecteerd

Naar boven