Nieuws

Spelersnieuws Rohda Raalte 1

Wij zijn blij te kunnen melden dat Jeroen Jansen (26), Mart Lugtenberg (20), Lucas Junior Wuarbanaran (19) en Alex de Jong (17) te kennen hebben gegeven ook volgend seizoen graag onderdeel zijn van onze eerste selectie. Alle vier spelers komen uit de eigen jeugdopleiding en hebben zich van daaruit ontwikkeld tot zeer gewaardeerde spelers in onze eerste selectie.

Naast bovenstaande verlengingen verwelkomen wij het komend seizoen ook twee nieuwe spelers. Dit betreft spits Sven Dikkers (29) van RKSV De Zweef uit Nijverdal en keeper Frans van Oldeniel (21) van SV Schalkhaar. Sven maakt, na het doorlopen van de jeugdopleiding van De Zweef, al tien jaar deel uit van de eerste selectie bij onze buren uit Nijverdal en is een zeer ervaren speler. Hij is naast aanvalsleider ook de aanvoerder van het eerste team. Over zijn overstap zegt hij het volgende: “Na enkele goede gesprekken met de mensen van Rohda Raalte heb ik lang getwijfeld. Ik heb mijn hele leven bij De Zweef gevoetbald en heb het daar nog steeds uitstekend naar mijn zin. Toch heb ik besloten om de stap te gaan maken, de sportieve uitdaging heeft daarbij de doorslag gegeven. Sportief gezien hoop ik dat ik nog eens in de hoofdklasse kan spelen en hopelijk zal dat bij Rohda Raalte het geval zijn. Ik heb er erg veel zin in en ga deze uitdaging met veel plezier aan.”

Keeper Frans van Oldeniel komt graag naar Rohda Raalte als vervanging van onze huidige keeper Tom Vastenavond (35) die heeft besloten om na dit seizoen een stapje terug te doen. Frans komt uit Schalkhaar en werd al vroeg ontdekt door scouts van de diverse BVO’s. Na zeven jaar FC Twente en twee jaar Go Ahead Eagles is Frans vorig jaar teruggekeerd naar SV Schalkhaar om daar in het eerste elftal te spelen. Frans komt maakt komend seizoen graag deel uit van onze eerste selectie: “De gesprekken met de mensen binnen Rohda Raalte hebben mij een goed gevoel bij de club gegeven. Daarnaast sluiten mijn ambities uitstekend aan bij de ambities van de club. Ik kijk er dan ook naar uit om komend seizoen bij Rohda Raalte te spelen.”

Wij heten beide heren van harte welkom bij onze mooie vereniging en wensen hen, net als Jeroen, Mart, Lucas Junior en Alex alvast veel plezier en succes het komend seizoen!

Voor jou geselecteerd

Naar boven