Nieuws

Deniz Sahbaz keert terug op het oude nest

Vorige week hebben wij aangekondigd dat Lars Kamperman Leferink (28) volgend seizoen terugkeert bij Rohda Raalte. Vandaag kunnen wij melden dat ook Deniz Sahbaz (28) terugkeert op het oude nest. Deniz heeft vanaf de B1 bij Rohda Raalte gespeeld en is van daaruit doorgegroeid naar een bepalende speler in ons eerste team.

In het seizoen voor zijn vertrek in de zomer van 2015 maakte hij maar liefst 24 goals. Na SVZW (1 jaar), DVS Ermelo (1 jaar) en wederom SVZW (2 jaar) komt Deniz, ondanks diverse andere opties die hij had, nu heel graag weer terug bij Rohda Raalte. Deniz hierover: “Na vier seizoenen op zaterdag te hebben gevoetbald wilde ik, maatschappelijk en privé gezien, graag weer op de zondag voetballen. Ik was blij dat Rohda Raalte mij heeft benaderd nadat ik bij SVZW heb aangegeven daar te vertrekken. Rohda Raalte ken ik uiteraard heel goed en het was geen geheim dat zij een streepje voor hadden bij mij. Ik heb er jaren met heel veel plezier gespeeld en het geeft mij een goed gevoel dat ik volgend jaar weer voor deze hele mooie club mag uitkomen. Bij Rohda Raalte tref ik een team tref met wat bekenden maar zeker ook veel jeugdig talent. Ik kijk er zeer naar uit!”.

Wij zijn zeer verheugd dat ook Deniz terugkeert bij Rohda Raalte. Het is een fantastisch compliment voor onze mooie club dat spelers graag terugkomen. Wij wensen Deniz alvast veel succes en plezier het komend seizoen!

Voor jou geselecteerd

Naar boven