Nieuws

Rohda Raalte JO13-1 oefent tegen PEC Zwolle JO12

In het stadion van PEC Zwolle heeft Rohda Raalte JO13-1 afgelopen vrijdagavond een oefenwedstrijd gespeeld tegen PEC Zwolle JO12.

In drie blokken van 20 minuten werd er fanatiek en goed gevoetbald door onze jongens tegen een jongere maar zeker sterke tegenstander. In het eerste blok ging het gelijk op en was de tussenstand ook terecht 0-0.

In het tweede blok waren er wat meer kansen aan beide zijdes waarna PEC een 2-0 voorsprong nam. Vlak voor het einde van dit blok kon JO13-1 ook nog een doelpunt maken waardoor de tussenstand 2-1 werd.

Na wat technische aanwijzingen en omzettingen door trainer/coach Lars te Wierike in het laatste rustmoment zijn we aan het 3e blok van 20 minuten begonnen. De strijd ging gelijk op tot een counter van JO13-1 goed werd uitgespeeld waardoor de stand weer in evenwicht was. Beide partijen gingen toen op zoek naar de winnende treffer die in de laatste minuut ook nog kwam voor JO13-1!

Al met al een leuke en goede wedstrijd tegen een sterke tegenstander maar bovenal een mooie ervaring voor de spelers om in het stadion van PEC Zwolle te mogen voetballen!!