Nieuws

Eigen fouten luiden nederlaag in

Rohda Raalte is zondagmiddag afgehaakt in de strijd om de titel. Het verloor op eigen veld met 1-2 van Longa’30 en zag ook koploper Sc Bemmel winnen. De achterstand is nu 11 punten en dat lijkt normaal gesproken te veel om nog in te kunnen halen. Nu eerst maar eens de halve finale van de beker halen en dan verder kijken.

Samenvatting ROHDA Raalte TV:

Rohda Raalte begon nog niet eens zo slecht aan de wedstrijd en was zeker niet minder dan Longa’30. Toch was de ruststand 0-2 door twee domme fouten die genadeloos afgestraft werden door de mannen uit Lichtenvoorde. Toch bleef Rohda Raalte proberen om de aansluitingstreffer te maken, maar mede door voortreffelijk keepers werk van de doelman van Longa’30, Wouter Lankheet, kwam die treffer pas in blessuretijd en dus helaas te laat. Wouter Lankheet gaat volgend seizoen naar HSC’21 en liet dus zien dat het een topkeeper is.

Rohda Raalte zal nu van week tot week moeten gaan kijken of het nog hoger kan eindigen en zal nu eerst de kwartfinale van de beker op woensdagavond 3 april als een finale zien. Bij winst in die halve finale staat immers tegenover dat men volgend seizoen met de landelijke KNVB Beker mag meedoen.

Volgende week zondag speelt Rohda Raalte een uitwedstrijd in Nijmegen tegen de amateurs van NEC.

Karakteristieken:
’20 0-1 Thom Berendsen; ’45 0-2 Boet Kamperman; ’90+1 1-2 Coen van Heun
Scheidsrechter: Dhr. van de Werf
Toeschouwers: 300
Geel: Thom Strijland & Lars van Schooten (Rohda Raalte) & Nick te Veldhuis, Jordi Besselink & Freek Heinsbroek (Longa’30)

Opstelling Rohda Raalte:
Tom Vastenavond, Lennart Krijger, Alex de Jong (’63 Don van Rossum), Coen van Heun, Jeroen Jansen, Jesper Harmens, Thom Strijland (’79 Djeremy Zandvliet), Lars van Schooten, Wesley Hansler, Mart Lugtenberg & Julian van Hoogstraten (’66 Edilson José Coelho)

Camera: Arno Westerik
Interview: Bernard Jansen
Montage: René Kappert
Foto’s: Erik Roelofs & Alex Oldeman


Voor jou geselecteerd

Naar boven