Nieuws

Vrij eenvoudige overwinning op de Zweef

Rohda Raalte boekte zondagmiddag vrij eenvoudig een 0-4 overwinning op de Zweef. Het drukte de Nijverdallers naar de laatste plaats en staat er zelf goed op voor de kwartfinale van de KNVB District beker dat aanstaande woensdagavond plaats vindt in Zwolle tegen de vv Berkum.

Samenvatting ROHDA Raalte TV:

Van meet af aan was Rohda Raalte de betere ploeg en had wonder boven wonder het minst last van het zeer gladde nieuwe veld van de Zweef. Je zou toch denken dat de Zweef meer aan het veld gewend is, maar dat bleek anders. Rohda Raalte kwam op voorsprong toen er terecht een strafschop werd gegeven in de 35ste minuut. Mart Lugtenberg had hier net als afgelopen weekend geen moeite mee en schoot Rohda Raalte verdiend aan de leiding.

Mart Lugtenberg werd met een hattrick de ‘man of the match’ nadat hij ook scoorde in de 55ste en 85ste minuut. Die laatste overigens wel heel mooi! Djeremy Zandvliet maakte vlak na die 0-3 ook nog een mooie goal, waardoor de eindstand van 0-4 op heb bord kwam.

Aanstaande woensdagavond speelt Rohda Raalte in Zwolle op Sportpark de Vegtlust tegen vv Berkum in de kwartfinale van de KNVB Districtbeker Oost. Aanvang is 20:00 uur.

Karakteristieken:
’36 0-1 Mart Lugtenberg (Strafschop); ’55 0-2 Mart Lugtenberg; ’85 0-3 Mart Lugtenberg; ’87 0-4 Djeremy Zandvliet
Scheidsrechter: Dhr. Klunder