Nieuws

Rohda Raalte houdt voor de eerste keer Rabobank Gé Nijboer Meiden Toernooi op zaterdag 8 juni

Nadat er een einde is gekomen aan het traditionele Rabobank Gé Nijboer Toernooi is een groep initiatiefnemers waaronder Erna Koolhof-Smit, Maureen Oors, Annet Reimert en Edwin Nijboer (ja, de zoon van) gestart met een nieuwe opzet van het toernooi. De organisatie richt zich, zoals de naam al verklapt, op de jeugdige meiden die onderling gaan uitvechten wie er de eerste winnaar wordt van dit nieuwe toernooi. Zoals vermeldt zal het toernooi gehouden worden op 8 juni.

Er zullen 33 teams aan de start verschijnen. Het zijn zes teams in de onder elf categorie, acht teams bij de onder dertien, bij de onder vijftien zullen er negen teams spelen en bij de onder zeventien zijn er tien teams. De teams representeren clubs van Arnhem tot Hoogeveen en van Enschede tot Hengelo.

De organisatie is enorm tevreden over het aantal aanmeldingen en vooral de diversiteit aan clubs en leeftijden. Naast de strijd om winnaar van het toernooi te worden zijn er een hele hoop andere festiviteiten georganiseerd voor zowel de speelster als de broertjes en zusjes maar ook ouders en opa’s en oma’s. Zo zal er een DJ aanwezig zijn er zullen er hapjes en drankjes geserveerd worden. Deze activiteiten worden georganiseerd tijdens en na het toernooi.

Het toernooi vangt aan om 9:00 uur en zal eindigen rond 17:00 uur. Wees dus allemaal van harte welkom op 8 juni op sportpark Tijenraan!

Sponsoren:
Azerty
Less2Care
Hoogeslag
Boertie Optiek
Korbeld Drankhandel
4Every Body
Hoogeboom
Hype
Roelofsdaktechnieken
Mint Interieur
Korbeld Verhuur
Koolhof Schilderwerken
Notariaat Salland
Salland Makelaardij
Linthorst Transpprt
Reko
Interfastfood
Truck Coating Salland
Van der Most
Blijkaartje
Zwakenberg
Veldkamp
Nieuwenhuijse Raalte
Nieuwenhuijse Volvo
Brasserie Zwakenberg
Veldkamp Raalte

Voor jou geselecteerd

Naar boven