Rohda Raalte JO13-1 wint wéér, op naar de titel

Ons succesvolle jeugdteam JO13-1 heeft donderdagavond in Didam opnieuw met grote cijfers gewonnen. Na Fc Winterswijk met 10 – 0 van de mat te vegen, koploper CSV afgelopen zaterdag met 6 -3 terug te sturen naar Apeldoorn was donderdagavond DVC’26 uit Didam het slachtoffer van de wilsdrang van het team van trainer/coach Lars te Wierike, 0 – 7.

Rohda Raalte begon onder toeziend oog van een flinke schare supporters furieus. Het reeds gedegradeerde DVC’26 stond vanaf het eerste fluitsignaal onder druk en kon daar voetballend niet onder uit komen. Het spel speelde zich af op de helft van Didam wat na 15 minuten zelfs al resulteerde in een 0 – 3 voorsprong. Rohda Raalte strooide kwistig met passjes, won ieder duel en kwam verdedigend nooit in gevaar. Het krachtsverschil was eenvoudigweg te groot. Met goed opgezette aanvallen, fraai combinatievoetbal werd de ene na de andere kans gecreëerd. Doordat er onzorgvuldig met de kansen werd omgesprongen bleef de uitslag ‘beperkt’ tot 0 – 7.

Door dit resultaat kan het team, met nog twee wedstrijden te gaan, aanstaande zaterdag in de thuiswedstrijd tegen Sparta Enschede al kampioen worden en promoveren naar de 2e-divisie.

De wedstrijd Rohda Raalte JO13-1G – Sparta Enschede JO13-1 start om 11.30 uur. KOMT ALLEN!