Nieuws

Voorbeschouwing Bekerfinale Rohda Raalte – Duno D.

Aanstaande vrijdagavond staat er voor Rohda Raalte een datum met dik-gedrukte letters op de agenda: Bekerfinale District Oost. Zal het Rohda Raalte lukken om in het jubileum jaar (90-jarig bestaan) deze prijs voor de tweede keer in de historie te winnen? In 1977 won Rohda Raalte deze prijs door het Denekampse DOS’19 te verslaan.

In deze wedstrijd is Rohda Raalte natuurlijk de underdog. Duno D., zaterdag Hoofdklasser, heeft dan ook een prachtige selectie en speelt eigenlijk ook ‘1,5’ klasse hoger. Toch is Rohda Raalte zeker niet kansloos, gezien de overwinning in de kwartfinale uit bij Berkum (2-3) dat in dezelfde klasse speelt.

Na de teleurstelling van afgelopen zondag, waar Rohda Raalte ‘onterecht’ verloor na strafschoppen in de 2e ronde van de nacompetitie om promotie naar de hoofdklasse tegen sv Top Oss, hield Rohda Raalte het gevoel over van: Dit hadden we niet hoeven te verliezen, zullen de Raaltenaren de knop om moeten draaien en nog 1x moeten gaan knallen!

We hopen dan ook dat de Rohda Raalte leden massaal naar Sportpark Tijenraan zullen komen om ons vlaggenschip naar deze mooie prijs te schreeuwen en aan te moedigen! De kantine is vanaf 18:00 uur geopend.

De wedstrijd op Sportpark Tijenraan vangt aan om 20:00 uur en staat onder leiding van Dhr. Besselsen en hij zal worden geassisteerd door Dhr. Pelgröm en Dhr. Veldhuis en 4e man Dhr. Stegeman. Rohda Raalte leden hebben gratis entree, mits men zijn of haar ledenkaart toont! Duno D. heeft voor zijn leden ook kaarten. Voor (19:00 uur), tijdens de rust en na afloop zal DJ Normen er een mooi feestje van maken in de kantine van ons clubhuis. KOMT ALLEN!


Voor jou geselecteerd

Naar boven