Nieuws

Zaterdag Rabobank Gé Nijboer Meisjes Toernooi

Aanstaande zaterdag is de dag dat veel meiden met grote letters in hun agenda hebben geschreven: Rabobank Gé Nijboer Meisjes Toernooi. Het beloof een fantastisch evenement te worden voor de voetballende meiden uit Raalte en wijde omgeving!

Er zullen 33 teams aan de start verschijnen. Het zijn zes teams in de onder elf categorie, acht teams bij de onder dertien, bij de onder vijftien zullen er negen teams spelen en bij de onder zeventien zijn er tien teams. De teams representeren clubs van Arnhem tot Hoogeveen en van Enschede tot Hengelo.

De organisatie is enorm tevreden over het aantal aanmeldingen en vooral de diversiteit aan clubs en leeftijden. Naast de strijd om winnaar van het toernooi te worden zijn er een hele hoop andere festiviteiten georganiseerd voor zowel de speelster als de broertjes en zusjes maar ook ouders en opa’s en oma’s. Zo zal er een DJ aanwezig zijn er zullen er hapjes en drankjes geserveerd worden. Deze activiteiten worden georganiseerd tijdens en na het toernooi.

Je kunt het programmaboekje hier downloaden.

Het toernooi vangt aan om 9:00 uur en zal eindigen rond 17:00 uur. Wees dus allemaal van harte welkom op 8 juni op sportpark Tijenraan!

Voor jou geselecteerd

Naar boven