Nieuws

Sneakpreview interieur vernieuwbouw

Afgelopen periode zijn er weer stappen gezet rondom de VerNieuwbouw van ons clubgebouw, ons Rohda Raalte huis. Graag houden wij jullie up-to-date!

All-electric sportpark
Er is gestart met het maken van een nieuwe hoofd meterkast aansluiting. Deze aansluiting is noodzakelijk om de meterkast van het Oude Tijenraan om te kunnen zetten naar Rohda Raalte. Op die manier hebben wij alleen recht over onze meterkast, ter voorbereiding op het ‘all-electric sportpark’ concept.

Sneakpreview!
Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan het interieurontwerp. Een stoere, industriële look met een moderne uitstraling zonder het huiskamer-gevoel te verliezen. Wij vinden het ontwerp er fantastisch uitzien! Hieronder een eerste sfeerimpressie van ons toekomstige clubhuis, wat vinden jullie?
Vervolg
Vanaf september, na het 90-jarig jubileumfeest, wordt er gestart met de werkzaamheden voor de uitbreiding van de kantine. Alle hulp is welkom, welk steentje draag jij bij? We houden jullie op de hoogte! Voor meer informatie kan je terecht bij Frank van Rossum.

De accomodatiecommissie

Voor jou geselecteerd

Naar boven