Nieuws

Rohda Raalte kleding 2019-2020

Het seizoen is ten einde, nieuwe teams zijn reeds ingedeeld en beginnen wellicht binnenkort met de voorbereiding. Graag wijzen wij nog eens op de afspraken met Intersport Bols Teamsport en ProWork Salland. Individuele leden kunnen via de Rohda site de geldende kledingstukken en artikelen bestellen via de Webshop voor leden.

Foto: Vanessa Driessen Weertman

Wanneer een team een sponsor(en) heeft gevonden voor kleding en/of sporttassen dan kunt de aanvraag sturen naar: sponsorkleding@rohdaraalte.nl. Tino Nijland zal namens de sponsorcommissie de aanvraag behandelen. Het betreft uitsluitend de vastgestelde kledinglijn van Hummel tegen vaste tarieven. Nieuwe kleding sponsoren zullen zonder extra kosten voor 2 jaar worden toegevoegd als sponsor aan onze club.

Kleding kaderleden
Ook in het nieuwe seizoen zal er weer een bestelronde komen voor wat betreft kaderkleding. Rohda clubmensen kunnen een polo, trainingspak en coachjack tegen zeer gereduceerd tarief aanschaffen. Trainers en leiders die van deze actie nog geen gebruik hebben gemaakt komen hiervoor in aanmerking. Binnenkort zal via de mail een bestelformulier worden toegezonden. Deze actie is mede mogelijk gemaakt door Azerty, ProWork Salland en de Vrienden van Rohda Raalte.

Sponsorcommissie Rohda Raalte

Voor jou geselecteerd

Naar boven