Rohda Raalte krijgt te weinig in Toto Knvb beker

Rohda Raalte is zaterdagmiddag uitgeschakeld in de Toto KNVB Beker. Thuis op Sportpark Tijenraan werd evenals in de District Beker Finale niet gewonnen van Duno uit Doorwerth. Toch hadden de Raaltenaren dit keer meer verdiend. Eindstand: 1-2.

Samenvatting ROHDA Raalte TV:

Rohda Raalte, met slechts 4 trainingen in de benen, begon goed aan de wedstrijd en was zeker in de 1e helft de bovenliggende partij. Duno, dat een viertal spelers wegens blessures miste, werd achteruit gedrukt. Daar Duno al een aantal weken bezig is en al een aantal oefenwedstrijden speelde, kunnen we concluderen dat Rohda Raalte op de goede weg is.

Toch kwam Duno op 0-1 in de 18e minuut vanuit een corner. Rohda Raalte creëerde wel een aantal kansen, maar scoren deed het pas in de 38ste minuut toen nieuwbakken Sven Dikkers, overgekomen van De Zweef, schitterend de gelijkmaker binnen kopte.

In de regenachtige 2e helft probeerde Rohda Raalte het goede spel voort te zetten, maar werd niet echt gevaarlijk. Tien minuten voor tijd verspeelde Rohda Raalte knullig de bal en dit werd helaas door Duno afgestraft middels een mooi doelpunt van Sam van Essen. Rohda Raalte probeerde nog wel een verlenging af te dwingen, maar helaas werd er niet meer gescoord.

Aanstaande dinsdagavond speelt Rohda Raalte een oefenwedstrijd op Sportpark Tijenraan. Om 20.15 uur wordt er afgetrapt tegen Hulzense Boys.

’18 0-1 Jochem Jansen; ’38 1-1 Sven Dikkers; ’80 1-2 Sam van Essen