Nieuws

90 jaar Rohda Raalte volop in beeld tijdens Stöppelhaene

Een unieke foto expositie op doek omwille van het 90-jarig bestaan van Rohda Raalte, en ook nieuw foto materiaal/doeken over oud Raalte en Raaltenaren, met meer dan 2000 foto over de geschiedenis van Rohda Raalte, zijn te bekijken tijdens de Stöppelhaene bij kantoor de Berk in de Burgemeester Kerssemakersstraat in Raalte.


Wekenlang is er gewerkt door Harry Meijer en Gerrit Oplaat vanuit Rohda Raalte samen met K2 Reclame met John Kieftenbeld en Evelien van Dam-Roeke. Geweldig allemaal dat het is gelukt!

Tevens zijn de huizen van de Burgemeester Kerssemakersstraat traditie getrouw versierd en sluit men dit jaar aan met fraaie foto’s aan op het thema 90 jaar Rohda Raalte.

Ook Bouwbedrijf Hoogeslag (beschikbaar stellen van 100 meter hekwerk), Tobi Ellenbroek (aanleggen van de verlichting) hebben hun bijdrage geleverd. Last but not least willen we vanuit Rohda Raalte Rob Aa bedanken voor het motiveren en verbinden van alle partijen.

Kom een kijkje nemen en het zou zomaar kunnen zijn, dat je Gerrit en Harry daar treft om te luisteren naar de mooie verhalen en anekdotes.

Liefhebbers en belangstellenden mogen deze unieke expositie niet missen!

Voor jou geselecteerd

Naar boven