Nieuws

14 september: Rohda Raalte 90 jaar!

Op zaterdag 14 september is er een bomvol programma samengesteld. Een geweldige middag en avond met leuke activiteiten, gezelligheid voor alle mensen die iets hebben met Rohda Raalte: Van ouder tot speler, van vrijwilliger tot oud-lid.

➡️ Lucky Ajax tegen Rohda
De cracks van de oude Ajax tijd komen voetballen tegen een samengesteld team, vanuit alle Rohda Raalte senioren teams, samen met burgemeester Dadema. Er zijn speciale arrangementen geregeld om de wedstrijd vanaf de tribune met een hapje en drankje te kunnen volgen. De wedstrijd is GRATIS te bezoeken, deze begint om 13:30!

➡️ Koe-schijterij met een hoofdprijs van €990,90!
Dit behoeft misschien wel wat uitleg. Simpel gezegd laten we een koe lopen op het veld en de kavel waarop de vlaai beland wint de grote prijs. De kavels zijn te koop in ons clubhuis en bij de Zuivelhoeve in Raalte. Voor € 3,50 heb je een kavel in combinatie met een bak heerlijke nootjes. De bak met nootjes is ook leuk als cadeau weg te geven. Na de wedstrijd van Lucky Ajax zal deze happening op veld 3 gaan plaatsvinden, in een gezellige sfeer met eten, drinken en muziek. De opbrengst zal mede worden gebruikt om de feestavond te kunnen bekostigen.

➡️ Q-Music feestavond
De voorbereidingen zijn volop aan de gang om een geweldig feest te gaan houden in de Rohda-hal. Geen feest alleen voor kerels, maar zeker ook voor de dames. In een sfeervolle ambiance met geweldige muziek en een COCKTAILBAR, verwachten we dat de beentjes van de vloer gaan.

➡️ Teenage Party met DJ Jochem (12 – 15 jaar)
Tevens is er voor de jeugd van 11 tot en met 15 jaar op dezelfde avond een teenage party in het clubhuis.

Kaarten voor de Q-music feestavond en Teenage Party zijn verkrijgbaar bij Annie Schulten en de Zuivelhoeve. Let op: OP=OP.

Voor jou geselecteerd

Naar boven