Nieuws

Zeer geslaagde 90 jaar jubileum feestdag bij Rohda Raalte

Zaterdag 14 september was het tijd voor het vervolg van de activiteiten rondom het 90 jarig jubileum jaar. Eind mei -net na de oprichting datum 90 jaar na dato- , waren er al activiteiten voor de jongste jeugd met een voetbal city voetbalfeest. Het fantastische weer was een voorbode voor een mooie dag. Lucky Ajax met onder andere Sjaak Zwart en Simon Tahamata in de gelederen kwamen op bezoek om te spelen tegen aan afvaardiging vanuit alle seniorenteams van Rohda Raalte. Ook burgemeester Dadema was van de partij.

Samenvatting ROHDA Raalte TV:

De eerste helft was het nog wel bij te benen door het Rohda Raalte team, maar de 2e helft was het krachtverschil te groot. Maar niet getreurd, het was juist de bedoeling dat het meedoen belangrijker was dan winnen. Alleen de ervaring om te spelen voor meer dan 1400 toeschouwers vergeet je nooit meer. Voor de wedstrijd en in de rust werden de toeschouwers vermaakt door hiphop dansgroepen D-Radiation en Moovz.

Na de wedstrijd ging de ‘Koeschijterij’ op veld 3 van start. Simon Tahamata en Kiki Musampa hadden het voorrecht om de koeien los te laten. De beide koeien liepen mooi rustig op het veld en nu was het wachten op wat er komen zou. Met de muziek van TismawajewendBand en een hapje en een drankje voor de toeschouwers, ontstond er een zeer gezellige sfeer. De koe deed zijn behoefte en de prijswinnaars werden bekend gemaakt.

De middag ging door in de avond en de feestavond in de geweldig sfeervolle Rohdahal kon beginnen. Met de DJ’s van Q Music ging de party al snel los en was de dansvloer snel gevuld. Ook de teenage party in het clubhuis, was voor Rohda Raalte een nieuw fenomeen. Met meer dan 50 kinderen samen met DJ Jochem was het een leuke avond voor de jeugd tussen 12 en 15 jaar.

Al met al was het een geweldig evenement en met behulp van vele sponsoren en de onverzettelijke organisatie is het een hele mooie dag geworden. Op naar de 100 jaar.

Met dank aan :
– Care for Coffee Nijverdal
– Korbeld Verhuur B.V. Raalte
– Zuivelhoeve Raalte
– Jambalaya Raalte
– Stretchtent Salland Raalte
– 123 Machine Verhuur Raalte
– Multilight Heino
– Joop van den Enk Party Service Raalte
– Salland Smokers Raalte
– Hollewand Evenementverhuur Heino
– Effectief Online Marketing Raalte
– DDMC digitale drukwerk Raalte
– Conflex Vaassen
– K2 Reclame Raalte
– Te Wierik Specialistische Reiniging en Dienstverlening Raalte
– Drankenhandel Korbeld B.V. Raalte
– Bewegers Creatieve Communicatie Raalte
– PRS Assistance Heino

Foto’s en film zijn van:
– Vanessa Driessen-Weertman, Foto Dadas (Refik Kose), Annet van Raalten & Tawfeek Alfar

Voor jou geselecteerd

Naar boven