Topper eindigt zonder doelpunten

De topper van de 1e Klasse E tussen Rohda Raalte en Sc Bemmel is zondagmiddag geëindigd in een doelpuntloze 0-0. Hiermee was Bemmel de meest blije ploeg en was de teleurstelling voor de Raaltenaren.

Samenvatting ROHDA Raalte TV:

Van meet af aan zette Rohda Raalte de nummers 2 van het afgelopen seizoen onder druk en kwam een aantal keren gevaarlijk voor het doel. Helaas werden de kansen gemist en was het aan Bemmel om langzaam wat meer van het doel te komen en zelf een aantal kansen te creëeren. Men kwam er een aantal keren gevaarlijk door.

De tweede helft was voor Rohda Raalte, maar gescoord werd er niet. Rohda Raalte had dan wel het meeste balbezit, maar wist niet gevaarlijk genoeg te worden om de score te openen. In de allerlaatste minuut had Rohda Raalte nog een strafschop moeten hebben, maar de scheidsrechter kon dit nooit gezien hebben, gezien de positie waar hij zich op dat moment bevond. Helaas waren er geen neutrale assistenten, daar deze het wel gezien zou moeten hebben. Blijft staan een eindstand van 0-0.

Volgende week zaterdag 5 oktober staat de Sallandse Derby tegen de vv Heino op het programma. De medekoploper komt dan op bezoek op Sportpark Tijenraan. Er zal om 19:00 uur afgetrapt worden.