Nieuws

Afscheid Marc Huijsmans als bestuurslid Technische Zaken

Maandagavond 11 november nam Marc Huijsmans afscheid van het bestuur. Onderstaand de speech van voorzitter Han Reinders.

De Speech van voorzitter Han Reinders:

Beste Marc,

Het is zeer jammer, dat je hier na een jaar alweer afscheid gaat nemen van het bestuur als bestuurslid met de portefeuille technische voetbalzaken. Het was voor jou niet altijd even gemakkelijk. Ondanks dat je voorganger Ben in ’t Veld je zo goed mogelijk heeft proberen in te werken, moest je gelijk al vol aan de bak vorig jaar, na je benoeming.

Alle gesprekken met kader van veel selectieteams, huidige spelers en nieuwe spelers was een grote klus. Dan probeer je dit zo goed mogelijk op te pakken, maar dan kom je tijd tekort en moet je nog weer meer gas geven om de boel in goede banen te leiden. Dit in combinatie met een nieuwe baan, was zeker een tijd teveel van het goede.

Kortom, je hebt duidelijk ingezien, dat er teveel momenten waren, waarin je te weinig plezier beleefde in de functie. Uiteindelijk heb je de knoop doorgehakt om te stoppen. Ik heb zelf veel momenten van nabij meegemaakt en de conclusie is ook, dat deze functie opgeknipt moet worden en door meer mensen moet worden ingevuld.

Hier zijn we inmiddels druk mee bezig om dit opnieuw te bekijken en te herorganiseren om je opvolger niet met een te zware last op te zadelen. Helaas hebben we je opvolger nog niet kunnen presenteren, maar ik ben ervan overtuigd dat er zich een goede kandidaat gaat aandienen.

Je hebt al een lange historie binnen Rohda Raalte als speler en later ook als leeftijd coördinator en trainer. Een echte Rohda clubman met het Rood Gele hart op de juiste plaats. Ook je vrouw Saskia en je kinderen zijn zeer betrokken bij Rohda Raalte. Het woord Rohda Raalte komt dagelijks enkele malen voorbij aan de keukentafel, daar ben ik van overtuigd.

Marc, we zullen jouw humor en aanwezigheid missen tijdens de bestuursvergaderingen en ik hoop wel, dat je nog veel blijft betekenen in de toekomst voor Rohda Raalte. Dit doe je al door trainer te zijn van je jeugdteam, maar ik heb toch stille hoop dat je op termijn weer wat meer zaken kunt gaan oppakken.

Dank voor je inzet en het ga je goed.

Namens het bestuur van Rohda Raalte,

Han Reinders

Voor jou geselecteerd

Naar boven