Nieuws

Pupil van de Week: Daan Schuurman had een leuke middag

Afgelopen zondag was bij de wedstrijd ROHDA Raalte – RKHVV, Daan Schuurman de Pupil van de Week. Hij stuurde een verslag in. Zie hieronder.

Voor de wedstrijd: Hoi, mijn naam is Daan Schuurman. Ik ben 9 jaar en ik voetbal in team Rohda Raalte JO10-7. Ik zit in groep 5 van KBS de Linderte. Mijn favoriete plek tijdens de wedstrijd is op het middenveld, omdat ik graag het hele veld over ren. Ik ben fan van Barcelona en mijn favoriete speler is Lionel Messi. Mijn vader heeft mij beloofd dat we samen een keer een wedstrijd gaan kijken in Barcelona. Mijn broertje Koen speelt ook bij Rohda Raalte in JO8-3. Naast voetbal zit ik ook op atletiek bij AV Salland, wat ik ook heel leuk vind. Maar eigenlijk vind ik bijna elke sport leuk om te doen. Ik vind het erg leuk om pupil van de week te zijn, maar ook een beetje spannend.

Na de wedstrijd: Hoi, afgelopen zondag heb ik een geweldige middag gehad. Niet alleen was het mooi weer, ook was ik erg blij dat we welverdiend gewonnen hebben. Alleen was ik het niet eens met de gele kaart die nummer 23 van Rohda kreeg, en dat RKHVV in de 93 minuut nog kon scoren. Het werd nog even heel spannend.

In de rust mocht ik met mijn team mee doen met latje trap. Dit was erg leuk om samen met mijn team mee te maken, en na afloop gezellig feestpatat te eten. Ik vond het heel leuk om bij het eerste op de bank te mogen zitten, hun te helpen met inschieten en na afloop de gesigneerde ‘pupil van de week’ bal bij hen in de kleedkamer op te halen. Met een grote hand vol pepernoten en een voldaan gevoel zijn we naar huis gegaan. Bedankt Rohda voor deze onvergetelijke middag!

Voor jou geselecteerd

Naar boven