Nieuws

Bouwmensen Deventer Raalte Zutphen nieuwe sponsor Rohda Raalte JO15-3

Voetbalteam JO15-3 van Rohda Raalte heeft in Bouwmensen Deventer een nieuwe sponsor gevonden. De zestien selectiespelers en hun stafleden zijn door de Deventer opleidingsspecialist voorzien van een compleet nieuw tenue en een professionele sporttas.

Het jeugdteam JO15-3 van Rohda Raalte met het team van Bouwmensen Deventer, teammanager Jolanda van Dam, coaches Herald Ponsteen en Peter Wolfkamp en de trainers Niek Jansen, Niels Meijer en Sven Roelofs.

Rohda Raalte JO15-3 is een voetbalteam met jongens onder de vijftien jaar die op het derde niveau uitkomen. De selectie bestaat uit zestien spelers die tot nu zelf voor hun uitrusting moesten zorgen. En het kan haast geen toeval zijn, maar na een stroef begin van de competitie werd hun eerste wedstrijd in nieuwe outfit glansrijk gewonnen.

Bouwmensen Deventer is een opleider voor de bouwsector en is actief in de regio Deventer, Raalte en Zutphen. Bij Bouwmensen, onderdeel van Technicampus, kunnen jongeren een opleiding in de bouw volgen en tegelijkertijd werken bij een van de aangesloten bouwbedrijven. Door de sponsoring van het jeugdelftal van Rohda Raalte bevestigt Bouwmensen Deventer de van oudsher sterke banden met de regio.

Voor jou geselecteerd

Naar boven