Puntenverlies in Geesteren

In een mistig Geesteren Rohda Raalte heeft zondagmiddag niet weten te winnen van Stevo. Na 90 minuten stond er een 3-3 op het scorebord, na een 0-2 ruststand.

Samenvatting ROHDA Raalte TV:

Rohda Raalte was naar Geesteren gekomen om er weer eens met drie punten huiswaarts te gaan. Maar net als afgelopen seizoenen wilde het maar niet lukken daar in Geesteren. Dat lag voornamelijk aan Rohda Raalte zelf, dat niet zijn niveau wist te halen. Heb blijft maar wisselvallig. De ene week wordt de tegenstander weggespeeld en de andere week wil het maar niet vlotten.

Deze zondagmiddag had Rohda Raalte personele problemen. Het miste Thom Strijland wegens een schorsing en vanwege blessures misten we achtereenvolgens: Lars van Schooten, Sven Pazie, Lucas Jr. Wuarbanaran, Sven Dikkers. Toch kwam Rohda Raalte op een 0-2 ruststand.

Na rust zagen we een Rohda Raalte dat terug gedrongen werd door Stevo dat steevast de lange bal hanteerde. Via een van richting veranderde vrije trap kwamen de tukkers terug tot 1-2. En dan zie je de bui al hangen. Rohda Raalte deed niet waar het juist goed in is, namelijk voetballen. Het ging met Stevo mee en verloor te veel duels. In de 76ste minuut kwam Stevo op gelijke hoogte en vlak daarna kwam het zelfs op voorsprong vanaf de strafschop stip. Wel moet er gezegd worden dat daaraan vooraf een overtreding werd gemaakt op Deniz, maar de scheidsrechter wuifde dit weg.

De gelijkmaker (3-3) werd vlak voor tijd gemaakt door Lars Kamperman Leferink toen de doelman van Stevo in de fout ging.

De rest van 2019 volgen er nog maximaal vier thuis duels. Twee keer in de competitie en twee in de beker, mits Rohda Raalte wint van Schalkhaar. Deze wedstrijd is overigens verplaatst naar woensdagavond 11 december. Aanvangstijdstip is 20:00 uur. Aanstaande zondag staat eerst de thuiswedstrijd op het programma tegen hekkensluiter Fc Winterswijk.

‘8 0-1 Coen van Heun; ’39 0-2 Mart Lugtenberg; ’65 1-2 Daan Kottink; ’76 2-2 Ingmar Reinerink; ’78 3-2 Niels Wigger; ’87 3-3 Lars Kamperman Leferink