Nieuws

Saaie 0-0 tegen Fc Winterswijk

Het was diep triest wat beide ploegen zondagmiddag op de mat brachten. Voor Fc Winterswijk voelde deze 0-0 als een kampioenschap en voor Rohda Raalte als een degradatie. Zo kunnen we het beste de stemming na de wedstrijd typeren.

Samenvatting ROHDA Raalte TV:

Het was een wedstrijd om snel te vergeten. Rohda Raalte ging voor de winst, maar het kwam er totaal niet uit en Fc Winterswijk was naar Raalte gekomen om niet te verliezen en daar slaagde men goed in.

Rohda Raalte speelde te slordig, de aannames waren vaak niet goed, het baltempo was veel te laag. Kortom het was niet best. Fc Winterswijk zakte in en probeerde via counters toe te slaan en dat lukte ook bijna nog. Qua kansen konden we een 3-3 eindstand noteren.

Aanstaande woensdag kan Rohda Raalte zich alweer revancheren. Zondag 2e klasser Schalkhaar komt dan op bezoek in de 2e Knock-Out ronde van de KNVB Districtbeker. Aanvang is dan 20:00 uur.

Karakteristieken:
Rohda Raalte – Fc Winterswijk 0-0
Toeschouwers: 200
Scheidsrechter: Dhr. Voogsgeerd
Geel: Coen van Heun & Jesper Harmens (Rohda Raalte) & Roel Heemink, Siebe te Winkel & Stan Wonnink (Fc Winterswijk)

Opstelling Rohda Raalte:
Frans van Oldeniel, Lars Kamperman Leferink, Alex de Jong, Coen van Heun, Jeroen Jansen, Thom Strijland (’75 Djeremy Zandvliet), Dirk-Jan Klijn Velderman (C) (’46 Jesper Harmens), Lennart Krijger, Mart Lugtenberg, Wesley Hansler & Deniz Sahbaz

Camera: Tawfeek Alfar
Montage: René Kappert

Voor jou geselecteerd

Naar boven